Rom/leiligheter

Deluxerom

Romslige deluxerom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV, minibar og kaffe- og tefasiliteter. WiFi mot avgift. Gratis luftkondisjonering og safe. Kimono. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 42 m²
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom

Dobbeltrom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV, minibar og kaffe- og tefasiliteter. WiFi mot avgift. Gratis luftkondisjonering og safe. Kimono. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng. Fra sommeren 2020 har alle dobbeltrommene markterrasse.

Romstørrelse: Ca. 42 m²
Antall personer: 1-3

Familierom i etasje

Familierom med soverom på hems med dobbeltseng og bad med badekar. I første etasje er et kombinert oppholdsrom/soverom med to enkle senger og en liten sittegruppe. Et ekstra toalett i første etasje. Femte person må være barn og deler ordinærseng. TV i begge etasjer. Mulighet for å leie PlayStation. Espressomaskin. Minibar. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Hårføner. Badekåpe og tøfler. Bad med badekar og dusj. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 71 m²
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Juniorsuite i etasje

Juniorsuiter med oppholdsrom nede og soverom med dobbelt- eller enkeltsenger på hemsen (åpen løsning). TV både i sove- og oppholdsrom. Minibar og kaffe- og tefasiliteter. Espressomaskin med kaffekapsler. Gratis luftkondisjonering og safe. WiFi mot avgift. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Gjester i juniorsuiter har tilgang til: -The Level Lounge -The Level Pool -En egen strand med balinesiske solsenger. Frokosten serveres på restaurantene El Patio eller Sorrento. Vask av to plagg hver dag pr. person inngår. Prioritet ved forhåndsbestilling av bord i à la carte-restauranter og behandlinger i spaet.

Romstørrelse: Ca. 71 m²
Antall personer: 1-2. Fra sommer 2020 1-3

Suite

Fine suiter med markterrasse og komfortable lenestoler og utsikt mot lagunen eller bassenget. Fjerde person mulig om det er et barn som deler ordinær seng. TV og minibar. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Romslig bad med badekar/dusj og wc, hårføner. Avis. Kimono. Uteplass med utgang til bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 62 m²
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn