Whispering Palms

Whispering Palms er et pent hotell som ligger fint til i Candolim i Nord- Goa. Hvil ut i den vakre hagen eller ta et bad i det lille bassenget. På hotellet er det et spa med spabehandlinger mot avgift. Fra Whispering Palms er det kort vei både til stranda og Candolim sentrum.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom i ny del for 1-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mellom den gylne Candolim-stranda og de livlige gatene i byen ligger Whispering Palms som en grønn oase. Hotellet består av hele 19 med en eller to etasjer.

Her er det et herlig bassengområde med basseng, solsenger og parasoller, samt et barnebasseng og en poolbar som serverer drikke. Bassenghåndklær er inkludert. Den gylne stranda ligger en knapp 5 minutters spasertur unna.

Det er to restauranter og en bar på hotellet. Buffé- og á la carte-restauranten Breeze serverer både lokale og internasjonale retter. I restauranten Nuste serveres ekte goansk mat som goansk thali og lokale fiskeretter. Cross Road Bar har drikke fra hele verden.

På hotellet er sportsaktiviteter som aerobics, badminton, basketball, bordtennis, volleyball og vannpolo inkludert. Biljard (aldersgrense 16 år). Det er også et treningsrom (aldersgrense 16 år) og et spa med badstue mot avgift. Spabehandlinger mot avgift. Lekerom.

Gratis wifi på hele hotellet. Parkering. Vaskeriservice, mot avgift.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.
  • Nyttårsmiddag.

Alle hoteller – Goa

Alidia Beach Resort

I en frodig oase mellom Baga Beach og Baga Road ligger Alidia Beach Resort. Små stier snor seg mellom hotellbygningene, og hele anlegget er en deilig kontrast til folkemylderet utenfor.

Bloom Suites

Bloom Suites er et trendy hotell med mye sjel og livlig stemning. Rendyrket design med mye gult og høy standard. Du bor i komfortable superiorrom langs hovedgaten i Calangute. Velkommen!

Chalston Beach Resort

Chalston Beach Resort i Nord-Goa ligger fint til i en grønn og frodig hage med den lange stranda like utenfor døra. Noen minutter å gå til Calangutes store utvalg av restauranter og butikker.

Colonia Santa Maria

Colonia Santa Maria i Nord-Goa er et hyggelig hotell der du bor i rolige omgivelser i strandkanten på Baga Beach. I hotellets frodige hage finner du roen i det pene bassengområdet.

Goan Heritage

Velkommen til sjarmerende Goan Heritage! Den store hagen og det hyggelige bassengområdet er innbydende for både store og små, og til stranda er det bare en kort spasertur.

Kyriad Prestige Calangute

Kyriad Prestige Calangute ligger i Nord-Goa og er bygd på restene av et portugisisk fort. Her er det et lite basseng (90 cm dypt) med både solsenger og parasoller samt gratis badehåndklær og en poolbar for den som vil slappe av ved bassengkanten. Fra hotellet er det bare 100 meter til sentrum av Calangute.

Radisson Goa Candolim

Radisson Goa Candolim er et koselig All Inclusive-hotell som ligger i Nord-Goa. Hotellet har et fint bassengområde, to hyggelige restauranter samt et lite treningsrom – og på bare noen minutter går du til den fine sandstranda Candolim Beach.

Santana Beach Resort

Familieeide Santana Beach Resort er et hyggelig hotell med et herlig bassengområde. Hotellet ligger fint i frodige omgivelser kun er kort spasertur fra Candolimstranda.

Santiago Goa

Santiago Resort er et lite og hyggelig hotell som ligger i rolige omgivelser mellom strendene i Calangute og Baga. Her er det et mindre bassengområde og det er kort vei til både butikkene i sentrum og restauranter.

Seashell Suites & Villas

Velkommen til det nybygde og elegante hotellet Seashell Suites & Villas som ligger i nærheten av Candolim Beach i Nord-Goa. Her bor du i romslige juniorsuiter og hotellet har et pent bassengområde med avslappet atmosfære. Frokostbuffé er inkludert!