Skiathos Premier

Skiathos Premier er et fint hotell som ligger i den rolige lille byen Troulos på Skiathos. Hotellet har et herlig bassengområde og den fine Troulosstranda ligger bare en kort spasertur unna. Her bor du i hyggelige leiligheter med mulighet for å ordne maten selv i ferien, men hotellet også tilbyr frokost mot tillegg.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1 person. Ettromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 500 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Skiathos Premier i Troulos har et hyggelig bassengområde der det er barneseksjon i bassenget. Gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar der frokosten serveres for de som har valgt å legge den til.

Lobbybar som serverer enkle retter. Gratis WiFi i resepsjonsområdet. Resepsjonen er bemannet døgnet rundt. Restaurant, supermarked og små butikker i nærheten av hotellet. Gode bussforbindelser til Skiathos by (ca. 7 kilometer), som har et større utvalg av restauranter, butikker og fornøyelser. Det er en bakke opp til hotellet. Lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Verdt å vite

Det er en bakke opp til hotellet.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt