Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7 av 10 Basert på 4 vurderinger
Total vurdering
 
7,0 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,8 / 10
Fasiliteter
 
6,5 / 10
Mat og drikke
 
,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,3 / 10
Service
 
5,0 / 10

Siste gjestevurderinger


4 av 10

+
Beliggenhet til stranda, og at vi hadde uteplass vi kunne bruke når vi var på hotellet. Med enkle forbedringer på utrustning og vedlikehold på rom kan dette hotellet ende opp med mye bedre inntrykk. Enkel standard greit, men det treng ikje være helt minimum på bruksmateriell gjester kan bruke under oppholdet.
-
Hotellet. Det burde vært et minimum av kontaktmuligheter med driver eller utleier under oppholdet, spørsmål, mangler. Feks fast tid på morgen/,ettermiddag/ kveld 1- 2 gang pr uke,,alltid ved ankomst. Renholder er det eneste vi så, og de har ikke vertskapsrolle. Enkle ting som burde vært ordnet synes å være gjenganger over år. ( lest kommentarer på tripadvisor. Enkelte tilbake til 2009, de samme gjelder fortsatt! )Skrøpelig utrustning til enkel matlaging ( frokost ete på hotellet. Hadde vært ok med at service og bestikk kunne vært likt, og ikke så ut som trukket ut usett fra en stor kasse og fordelt til rom.Dyse i kran på kjøkken og bad ikke i orden, tett av sand og freste vann. Skrudde opp og rensa selv, men var ikke i orden heller. Manglet deler, burde vært skiftet.Vannkoker brannfarlig, kobler ikke ut når ferdig kokt vann. Måtte dra ut kontakten. Kokeplate Stein gamal og treg. Madrassen var hard, men verre at det kunne være noe i madrassene som ikke skulle vært der.

Bekreftet gjest: 2019-10-05


7 av 10

+
Havutsikt. Verandaen. Beliggenhet.
-
Trenger litt oppgradering. Mykere madrasser.

Bekreftet gjest: 2019-09-21


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

16 vurderinger
Utmerket
 
3
Veldig bra
 
8
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

14.09.2016

Innlegg av Ann-Karin F

Sentralt og grei standard

Rent hotell, men harde madrasser. Mangelfullt utstyrt kjøkken, men to av hver, men ikke likt. Hyggelig betjening, kort vei til butikker og sentrum. Du får det du betaler for. Bra utsikt fra hotellrom med sjøutsikt

 
08.07.2016

Innlegg av Bjornvegards

Bra rimelig bosted

Lydia har perfekt beliggenhet ca 500m fra Skiathos by og 150m fra busstopp 4. Stranda er bare 50m unna. Bra standard på 2 roms som vi bodde i. Sengene er litt harde, men stor leilighet og stor koselig balkong. Bad var helt OK. Rengjøring var svært bra. Bor gjerne her igjen. Fint utgangspunkt for by og strendene som ligger en liten busstur unna.

 
16.10.2015

Innlegg av 201AW Norge

ferie september / oktober

Bodde i 1. etg. Forholdsvis stille og rolig sted. Godt lyd isolerte nye balkong dører. Litt for harde senger, men man venner seg til det. Vaske damen, har aldri vært borti en som har vært så nøye. Det var spesielt en katt som følte seg hjemme på balkongen. Ikke helt greit å sitte ute å spise, da den tigget mat. Men heller ikke så veldig plagsomt. Litt lite skap plass. Men det gikk greit, når en av oss lot klærne ligge i kofferten. Ikke noe insekt plager inne, men litt veps var det utenfor. Nok varmt vann. Vannkoker på kjøkkenet, men vi har alltid med oss kaffe presse av plast. Alt i alt ok.

 
17.09.2015

Innlegg av Anette Marie E

Avslappende aleneferie

Dette er stedet for deg som ikke stiller store krav til luksus, men greier deg med seng, aircon, kjøleskap og dusj. Bestill gjerne rom med havutsikt for et par hundrelapper ekstra, utsikten er så flott! Hyggelig stuepike som holder rommet rent. Vertskapet traff jeg ikke, men det gjorde ingenting. Det er fin stemning i området, og det føltes trygt for meg som reiste helt alene. Nærme stranda, en rekke tavernaer, bussholdeplass og sentrum. Jeg kommer tilbake til Lydia Studios!

 
24.03.2015

Innlegg av Lillian L Bodø, Norge

August 2014

Helt ok sted og bo på, jeg hadde utsikt mot havet. Var fint og sitte på altanen og se på soloppgangen. 1min. til stranden.Kort vei til sentrum.Negativt,traff aldri de som eide hotellet, stuepike som ikke snakket engelsk.