Belvedere

  • • Bra beliggenhet i Achladies
  • • Kort vei til Skiathos by
  • • Halvpensjon inkludert

Belvedere på Skiathos ligger bare noen minutters gange fra den vakre sandstranden i Achladies. Renoverte rom og avslappet atmosfære med kort vei til de lokale tavernaene.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Dobbeltrom i bungalow for 2 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Ingenting
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Belvedere er et enkelt hotell der rommene er fordelt på flere bygninger og det er bare heis i hovedbygningen. Åpent bassengområde med barneseksjon i bassenget samt solsenger og parasoller (noe begrenset antall).

Hotellets restaurant serverer frokost og til lunsj og middag tilbys tradisjonelle retter av ferske, lokale råvarer. 

Det er cirka 50 meter til det lokale sentrumet i Achladies og cirka 100 meter til en bussholdeplass. Skiathos by ligger omtrent 10 minutters buss- eller biltur unna, cirka 4 kilometer fra hotellet. Nivåforskjeller inne på hotellområdet.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon.

Alle hoteller – Achladies

Villa Anastasia

Villa Anastasia er et hyggelig hotell som er godt likt blant våre gjester. Fra hotellet er det en herlig utsikt over Egeerhavet. Du bor i lyse leiligheter med gratis wifi og havutsikt. Når du har lyst til å bade er det bare å ta den korte spaserturen til stranda.

Esperides (Achladies)

På Esperides bor du med direkte tilgang til den populære stranda i Achladies. Her er det er godt tilbud av tavernaer, barer og vannsport. Taxibåt fra stranda som ta deg inn til Skiathos by.

Vontzos

Vontzos er et enkelt familiehotell på Skiathos. Hotellet ligger i rolige omgivelser blant rosehager og frodige trær rett ved sandstranda i Achladies.

Villa Youla

Nært sentrum i Achladies på Skiathos ligger det lille familiedrevne leilighetshotellet Villa Youla. Her bor du bare noen minutters spasertur fra stranda og cirka et kvarter med bil fra Skiathos by.

Suzanna

Suzanna i Achladies ligger utmerket til og leilighetene har det du trenger for å lage frokost. Bassengområdet er tilrettelagt for store og små gjester og kort vei til stranden.