Vlychada – slaraffen liv i liten fiskerlandsby

Vlychada

  • • Pittoresk havn med hyggelige tavernaer
  • • Rolig atmosfære
  • • Koselig fiskerlandsby

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Vlychada er en liten, rolig fiskerlandsby på sørkysten av Santorini. Her venter en pittoresk havn og hyggelige tavernaer med lokale delikatesser på menyen. Atmosfæren i Vlychada er fredelig og passer for deg som vil koble av og nyte roen.

Populære hotell – Vlychada


Fakta om Vlychada

Transport t/r hotell

Fra Santorinis flyplass til våre hotell i Vlychada tar det cirka 30-40 minutter. Transporten foregår vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Santorini er en øy med mange små og smale gater. I noen tilfeller kan ikke bussen kjøre helt frem til hotellet, men stopper cirka 50-500 meter fra hotellet. Bagasje transporteres ikke.

Strender

Svart lavastrand.

Mer fakta

Været

jan 16°c
feb 16°c
mar 16°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 23°c
nov 20°c
des 17°c
7,8 av 10 Vlychada
Våre gjesters vurdering, Basert på 59 vurderinger

Alle feriesteder Santorini

Caldera

Caldera på Santorini er den velkjente fjellsiden med små, hvite sammenhengende hus som er tilpasset fjellskråningen i et harmonisk mønster. Som et ørnerede ligger Santorinis hovedstad Fira oppe på kanten av Caldera. Her finner du også Oia, Firastefani og Imerovigli med en ubeskrivelig vakker utsikt. Dette er postkort-Santorini alle kjenner igjen!

Kamari & Agia Paraskevi

Kamari – den kjente feriebyen på østsiden av Santorini kjent for sin lange svarte lavastrand med rullestein. Reis til Kamari & Agia Paraskevi og nyt varmen på ett av våre hotell ved stranda med basseng eller opplev mer av billedskjønne Santorini på en utflukt.

Perivolos & Perissa

En reise til Perivolos & Perissa byr på herlig ferie i vakker natur. Høydepunktet i tvillingbyene er den livlige strandpromenaden langs den sorte lavastranda – et utmerket sted for en god middag på en hyggelig restaurant. Her er det flere kaféer, barer og et par nattklubber. Langs hovedgata som går gjennom byen ligger butikker og restauranter vegg i vegg.