Strender på Samos

Strender på Samos

Kritthvite strender og krystallklart hav er et vanlig syn i Hellas og Samos er ikke noe unntak. Både utenfor Kokkari, Pythagorion og Votsalakia er det flere vakre strender som vi anbefaler at du besøker. Her kan du lese mer om hvilke strender du ikke bør gå glipp av!

Bestill reise til Samos >>

Les flere reisetips til Samos

Stranda Lemonakia utenfor Kokkari Stranda Lemonakia utenfor Kokkari

To sandstrender

Nyt sol og bad på to av Samos sandstrender, som begge heter Psili Amos. Den ene ligger tre kilometer fra Votsalakia og den andre ligger mellom Samos by og Pythagorion. Begge er barnevennlige med et asurblått hav. Det er også en hel del snackbarer på strendene.

Vakre rullesteinstrender

Stranda Lemonakia ligger 1,5 kilometer fra Kokkari og et stykke lenger unna ligger den litt større Tsamadoustranda, der halve stranden er for naturister. Begge strendene ligger i en bukt og lokker med turkisblått vann og vakker rullestein.

Lokal favoritt

Stranda Limnionas ligger på Samos sørlige kyst omtrent seks kilometer fra Votsalakia. At dette er lokalbefolkningens favoritt er lett å forstå der den ligger perfekt i en koselig bukt og vannet er klart og herlig. Stranda består av småstein og sand og er meget barnevennlig.

Potamistranda Potamistranda

God plass på Potami

Potamistranda ligger på øyas nordlige kyst og byr på turkisskimrende vann. På den store stranda er det god plass for de late dagene i sola. Har du lyst kan du også besøke Potamifossen som ligger like ved.

Bekvemme Potokaki

Den fem kilometer lange rullesteinstranda Potokaki går mellom stedene Pythagorion og Hera. Her er det solsenger og parasoller, og det er dessuten en rekke vannsporter å aktivisere seg med.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Samos, les våre beste tips eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Samos

Her kan du lese våre beste tips til de vakreste strendene, fineste severdighetene og mye mer!

Les våre tips til Samos

Samos

  • Fantastiske strender og historiske severdigheter
  • Koselige landsbyer og byer
  • Kombiner med Patmos
Les våre reisetips til Samos

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.