Sjarmerende Pythagorion

Lørdager fra Stavanger og Oslo

  • • Arkeologi og badeferie i skjønn forening
  • • Herlig havnepromenade

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

I Pythagorion handler det meste om den hjemmekoselig havnepromenaden og deilige dager på stranda. Selv om byen er Samos' mest utviklede ferieby med barer og diskotek, har man lyktes i å bevare den genuine atmosfæren.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!Fakta om Pythagorion

Transport t/r hotell

Fra flyplassen på Samos med buss til Pythagorion tar det cirka 10 minutter. Transporten foregår vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender

Ved Pythagorion sentrum ligger det to strender (stein/sand/rullestein) og utenfor Pythagorion, cirka 1 kilometer, ligger Potokakistranda som består av stein/sand. Glicorisa stranda ligger cirka 2 kilometer fra sentrum og består av stein/sand.

Mer fakta

Været

jan 15°c
feb 15°c
mar 16°c
apr 18°c
mai 22°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 19°c
des 16°c
8,5 av 10 Pythagorion
Våre gjesters vurdering, Basert på 1351 vurderinger

Alle feriesteder Samos

Kokkari

Vil du ha en rolig ferie og nyte den genuine greske atmosfæren, skal du definitivt reise til Kokkari - en liten perle på nordlige Samos. Her har de, til tross for at byen har vokst de siste årene, lyktes i å bevare følelsen av en sjarmerende fiskerlandsby.

Karlovassi

Reis til Karlovassi, som ligger litt utenfor turisttråkket. Den er Samos nest største by og ligger vakkert til nord på øya. Om sommeren roer det seg ned, Karlovassi blir en rolig oase med det lokale folkelivet i fokus. Men for de som vil, finnes det en rekke barer, restauranter, kaféer og nattklubber.

Votsalakia

Votsalakia er en koselig og rolig badeby på vestre Samos. Dagene tilbringes med fordel ved den kilometer lange stranda, og det finnes godt med utfluktsmuligheter i nærheten.

Samos by

Koselige gågater og fine strender – vil du rusle blant restauranter, butikker og små kaféer etter deilige dager på stranda, anbefaler vi en tur til Samos by. Den ligger i en vakker dal ved en langstrakt bukt og byr på mange fine utsiktspunkter.