Fakta – Pythagorion

Mat og drikke:

En 2-retters middag eksklusive drikke, ca. 120 kr per pers. En øl, ca. 40 kr.

Transport t/r hotell:

Fra flyplassen på Samos med buss til Pythagorion tar det ca. 10 min. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender:

Ved Pythagorion sentrum ligger det to strender (stein/sand/rullestein) og utenfor Pythagorion, ca. 1 kilometer, ligger Potokakistranden som består av stein/sand. Glicorisa stranden ligger ca. 2 kilometer fra sentrum og består av stein/sand.

Uteliv:

Utelivet i Samos by og Pythagorion er intensivt i høysesong med flere nattklubber og barer. I landsbyen Mytilini, ovenfor Pythagorion, finnes det en utendørskino som er åpen i høysesong.

Offentlig kommunikasjon:

Det er bussforbindelser mellom Samos by og de fleste større steder og severdigheter på øya. Fra Samos by går det ferger til Athen/Pireus, til nærliggende øyer og til Tyrkia. Det finnes mange taxier. Biler, motorsykler, sykler og mopeder kan leies.

Aktiviteter:

Vannsport i Potokaki utenfor Pythagorion. Windsurfing i Kokkari. Samos har mange fine turstier. Go cartbane mellom Pythagorion og Samos by.

Nyttig informasjon:

Avgift for luftkondisjonering og deponering betales direkte til hotellet. Luftkondisjonering kun til visse tider av døgnet, og under sesongen.