Opplev Samos by

Lørdager fra Stavanger og Oslo

  • • Koselige gågater
  • • Stort utvalg av restauranter og butikker

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Koselige gågater og fine strender – vil du rusle blant restauranter, butikker og små kaféer etter deilige dager på stranda, anbefaler vi en tur til Samos by. Den ligger i en vakker dal ved en langstrakt bukt og byr på mange fine utsiktspunkter.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!Fakta om Samos by

Transport t/r hotell

Fra Samos flyplass med buss til Samos by, cirka 30 minutter. Transporten foregår vanligvis uten reiseleder fra Apollo og reisetiden kan variere noe avhengig av trafikk og antall stopp underveis. Til visse hotell i Samos by er det bytte til mindre buss ved ankomst/avreise. Dette medfører at turen fra flyplassen til hotellet tar noe lengre tid.

Strender

Ved Samos by ligger stranda Gangou Beach (sand/stein). Mellom Pythagorion og Samos by ligger øyas fineste sandstrand, Psili Ammos.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 15°c
mar 16°c
apr 18°c
mai 22°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 29°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 19°c
des 16°c
7,8 av 10 Samos by
Våre gjesters vurdering, Basert på 420 vurderinger

Alle feriesteder Samos

Kokkari

Vil du ha en rolig ferie og nyte den genuine greske atmosfæren, skal du definitivt reise til Kokkari - en liten perle på nordlige Samos. Her har de, til tross for at byen har vokst de siste årene, lyktes i å bevare følelsen av en sjarmerende fiskerlandsby.

Karlovassi

Reis til Karlovassi, som ligger litt utenfor turisttråkket. Den er Samos nest største by og ligger vakkert til nord på øya. Om sommeren roer det seg ned, Karlovassi blir en rolig oase med det lokale folkelivet i fokus. Men for de som vil, finnes det en rekke barer, restauranter, kaféer og nattklubber.

Pythagorion

I Pythagorion handler det meste om den hjemmekoselig havnepromenaden og deilige dager på stranda. Selv om byen er Samos' mest utviklede ferieby med barer og diskotek, har man lyktes i å bevare den genuine atmosfæren.

Votsalakia

Votsalakia er en koselig og rolig badeby på vestre Samos. Dagene tilbringes med fordel ved den kilometer lange stranda, og det finnes godt med utfluktsmuligheter i nærheten.