Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 78 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Tar smittevern på alvor. Veldig bra løst med qr- koder for menyer og info. Gode alternative restauranter både til frokost, lunsj og middag.
-
Dårlige solsenger.

Bekreftet gjest: 2021-09-19


10 av 10

+
Mat og drikke. Nærhet til stranden.
-
Dersom man reiser med barn ville det vært fint med litt skjerming mellom sengene. Mine barn var 15 og 17. Han som lå på ekstrasengen kunne godt vært litt mer skjult.

Bekreftet gjest: 2019-10-07


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-06


10 av 10

+
Alt var bare helt fantastisk :-)
-
Det var dessverre maur på rommet alle dager, og spesielt en dag var det fryktelig stor maur invasjon på badet. Dere kom og ordnet dette, men dersom vi kommer tilbake til dere ønsker vi ikke maur på rommet.

Bekreftet gjest: 2019-09-15


10 av 10

+
God mat og godt utvalg av mat, god service
-

Bekreftet gjest: 2019-09-15


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-09


10 av 10

+
Reisetiden fra flyplassen til hotellet var oppgitt til ca 1 time. Bussen brukte 2 timer!!
-
Det burde vært satt opp en egen transport til de som skulle på hoteller etter Lindos. da hadde i hvert fall reisetiden blitt redusert med over 30 minutter.

Bekreftet gjest: 2019-09-04


10 av 10

+
God service, orden, air-condition, god og variert mat
-

Bekreftet gjest: 2019-08-28


9 av 10

+
-
skulle vært parasoller på terrassen,da det var umulig å drikke morgen kaffen der i stekende hete

Bekreftet gjest: 2019-08-26


6 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

3826 vurderinger
Utmerket
 
2279
Veldig bra
 
984
Bra
 
373
Mindre bra
 
116
Dårlig
 
74

Fem siste vurderinger

09.10.2019

av Knut H Oslo, Norge

Topp service, herlig sted og bra value for money!

Alt var perfekt på denne ferien, men den store forskjellen utgjorde de ansatte. Med 5 barn på tur i alderen 9 - 19 er det mange ulike ønsker og behov som skal dekkes. Vi ble utelukkende møtt av positivt og løsningsorientert personale, og vi opplevde en utpreget "JA-holdning" når det var noe vi ønsket. Fikk inntrykk av at de ansatte trivdes godt på jobb, både med gjestene og hverandre. Må også fremheve det fantastiske "all inclusive" tilbudet med mange spennende valgmuligheter. Det var mye gode smaker å velge i utover en god buffet, alt fra stenovnsbakt italiensk pizza på stranden, til a la carte med meksikansk eller gresk, eller vår favoritt som var den 5-retters asiatisk menyen. God mat var tilgjengelig så og si døgnet rundt. Til å være så stor resort virket den overraskende koselig og personlig.

 
19.10.2018

av Joachim S

Guttetur

Ekstremt godt og stort utvalg av både mat og drikke av ulike sorter. Storkoste oss på stranden som var ett steinkast fra rommet med drinker og mat som bare var å hente i de ulike bodene (hadde all-inklusive noe jeg anbefaler på det sterkeste. Gjør det veldig enkelt og greit). Mye bra personal, som man får veldig god kontakt med og som viser stor interesse for å gjøre oppholdet så optimalt som mulig. Bartender Cortes David og kelner David Florez, fantastiske mennesker. Ble positivt overasket av entertainer teamet som blant annet sto for ulike aktiviteter som volleyball, bordtennis, vannpolo og show om kveldene. Ett hotell anlegg som fungerer veldig bra uavhengig av alder. Eneste som er litt negativt er at anlegget er et stykke unna alt annet, men for all del gode busstilbud var det. Taxi hadde blitt i dyreste laget og leiebil var en mulighet, men så ikke så mye på det på grunn av vi bare var der en uke. Dro inn til Rhodes by ene dagen, noe jeg anbefaler. Alt i alt en kjempe fin tur og supert hotell

 
29.04.2018

av GreteKvingedalV

Nydelig Hotel

Utmerket Hotel. Store, flotte områder med bassenger og egen strand. Alle steder med serveringer i all inclusive, og gratis solsenger. Utmerket mat og flere restauranter innen hotellets områder. Rent alle steder og veldig imøtekommende og hjelpsomt personale. Spesielt takk til Freddy og Irini👍 Grete K.

 
22.08.2016

av alpakka Bergen, Norge

Sommerferie

Så havnet vi på Maris igjen. Hadde egentlig bestemt og ikke dra tilbake her igjen. Men ga de en ny sjanse. Denne gangen fikk vi et veldig greit rom med et lite basseng utenfor. Var fredelig her. vaskedamene var veldig flink. Var veldig rent etter dem. Maten er også god, men litt ensformig i 14 dager. En ting jeg ikke helt forstår med bestilling av brus. Hvorfor kan ikke disse være selvbetjent som alt annet i restauranten? Sitte og vente på stressede kelnere og nesten måtte bestikke de for og få ekstra glass med brus.

 
03.07.2012

av alpakka Bergen, Norge

Overpriset

Jeg reiste med 3 barn med alt inkludert. Barna hadde gledet seg til masse is og god mat. Det var veldig lite mat for barn. Virket som menyen var laget til russiske og bulgarske gjester. Og det var det i hopetall. Brautende og eier ikke køkultur. Maten var direkte kjedelig. Samme opp igjen nesten hver dag.Jeg hadde håpet på og få smake det greske kjøkken. Kina resturanten var helt tragisk. Betjeningen kunne lite engelsk. Og som tidligere nevnt her, fløy spurvene i rute etter mat. Det var reder nesten med hver dør inn til leilighetene. Det store bassenget var mye opptatt med trim og ballspill. Leiligheten vår var ganske bra. Litt trangt med steinharde senger. Rengjøringspersonalet forsynte seg flere ganger med penger/mynter som barna hadde lagt ved sengen. Terrassen ble ikke kostet/rengjort en eneste gang. Den jeg vil skryte av var Eva i resturanten. Hun var utrolig positiv og veldig grei med barna. Stranden var også nydelig.Krystall klart vann.