Xenios

Ved havet, like utenfor den sjarmerende fiskerlandsbyen Agios Nikolaos, sør for Stoupa, ligger Xenios ved Messinia kysten. Leilighetene er enkle og tradisjonelle. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for å oppleve det klassiske Hellas.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rolig hyggelig god atmosfære, vært der før
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 1 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 700 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til Xenios! Hotellet består av noen få ettromsleiligheter med tradisjonell innredning og et minikjøkken for tilbereding av måltider! Passer godt for de som ønsker et trygt og komfortabelt bosted som base for opplevelser i de vakre omgivelsene.

Hotellet ligger nært havet men det er ikke mulig å bade rett nedenfor hotellet på grund av stein og klipper. Til nærmeste større strand er det cirka 600 meter. Det er en kort spasertur til Agios Nikolaos der du finner tavernaer, en liten matbutikk, bakeri og den pittoreske havna.

På leilighetshotellet er det en restaurant og en bar. Legger du til frokost serveres denne her i restaurant Oinothiki, bare 30 meter fra havet. Menyen består for det meste av retter basert på lokale produkter og ingredienser. For dagens øvrige måltider kan du dessuten velge fra restaurantens brede utvalg av skikkelig gode, lokalproduserte viner.

Flere av severdighetene på Peloponnes ligger en dagsutflukt unna. Hva med amfiteateret i Epidauros og borgen fra 1500-tallet f. Kr. i Mykene? Begge står på Unescos verdensarvliste.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjon som er åpen cirka kl. 8.00 til 15.00 og 17.00 til 23.00. Eieren bor på hotellet og er tilgjengelig utover resepsjonens åpningstid. Det er cirka 4 kilometer til Stoupa. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Alle hotell – Stoupa & Agios Nikolaos

Aiolos

Mellom de vakre oliventrærne finner du det hjemmekoselige leilighetshotellet Aiolos. Her er det basseng med barneseksjon men foretrekker du havet så ligger den herlige sandstranda bare 100 meter unna.

Lefktron

Lefktron er et hyggelig eldre hotell i god stand som ligger i nærheten av stranda i Stoupa. Dobbeltrommene er enkle og det er kort vei til tavernaer og butikker. Her møter du den greske gjestfriheten hos eierne som har drevet hotellet i mange år.

Theoxenia

Velkommen til koselige Theoxenia som ligger på en høyde like ved Stoupa. Fra hotellet er det en vakker utsikt over havet og kort vei byens hovedgate. Hvil ut ved bassenget eller legg turen til en av strendene i nærheten.

Kolokotronis

På Kolokotronis ligger på en høyde og består av flere bygninger der Bougainvilleaen og de gamle oliventrærne gir en opplevelse av å befinne seg i en sjarmerende gresk landsby. Her bor du i fine leiligheter, noen kan ta opptil 5 personer.

Kolokotronis Villas

På Kolokotronis Villas i Stoupa bor du i fine leiligheter, i noen kan det bo opp til 6 personer. Her er det blant annet velutstyrte to- og treromsleiligheter med delt basseng. På området er det et basseng med barneseksjon og så klart er det solsenger og parasoller for late dager i skyggen.

Mani Houses

Ved foten av Taygetos åser, mellom oliventrærne og det klare, blå havet ligger Mani Houses – en vakker steinbygning med leiligheter. Her bor du godt i moderne leiligheter med kort vei til havet og sentrum.

Kannas Mani Luxury Suites

Aldersgrense på hotellet: 14 år Kannas Mani Luxury Suites er et hotell i stilig minimalistisk design der naturen og miljøhensyn har fått ståi sentrum. Her bor du i fine og vakre leiligheter og kan nyte livet i et bassengområde med avslappet stemning.