Finikounda – en «ny» liten perle på det greske fastlandet

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

En reise til den sjarmerende fiskerlandsbyen Finikounda er perfekt for deg som ønsker en avkoblende ferie med herlige strender, vakre omgivelser og koselige små gater å rusle rundt i. Finikounda er også et bra valg for deg som vil oppleve så mye som mulig av alt som Peloponnes har å tilby.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Finikounda

Lokal tid

Norsk tid + 1 time.

Valuta

Euro (EUR).

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til vårt hotell i Finikounda tar det cirka 1 time. Avhengig av trafikken kan transporten ta kortere/lengre tid. Transporten går vanligvis uten Apollos personale.

Mer fakta

Været

jan 15°c
feb 15°c
mar 17°c
apr 19°c
mai 23°c
jun 27°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 24°c
nov 20°c
des 17°c
8,7 av 10 Finikounda
Våre gjesters vurdering, Basert på 91 vurderinger

Alle feriesteder Peloponnes

Kardamili

En reise til Kardamili passer perfekt for deg som både vil ha en rolig ferie og samtidig oppleve så mye som mulig – det er ikke langt til klassiske severdigheter som Sparta og Olympia.

Stoupa

Stoupa er en sjarmerende liten by på halvøya Peloponnes, og her venter behagelige og rolige dager. Byen har to veldig fine sandstrender og en livlig strandpromenade med butikker og tavernaer. Nærheten til Kalamata gjør det enkelt å kombinere sol og bad med storby i ferien. I Stoupa og på Peloponnes finns det meste – fantastiske badeviker med krystallklart vann, historiske severdigheter og fantastisk natur. Du kan også bo i den pittoreske lille byen Agios Nikolaos der freden råder og hverdagslivet kretser rundt havna.

Skafidia

Oppdag Skafidia, en koselig by ved Den Joniske kysten, sørøst på fastlands Hellas. Nyt gylne strender, turkist vann og magiske solnedganger.

Kalamata

I Kalamata får du en deilig badeferie samtidig som du har storbypulsen rett rundt hjørnet. Her er det trendy butikker og hyggelige torg med kaféer og tavernaer. I de mange butikkene inne i byen kan du kjøpe oliven, urtekrydder og andre produkter som området er kjent for. Prisgunstig er det også!