Stoupa – slaraffenliv på stranda

Stoupa

  • • Kort vei til klassiske severdigheter

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Kalamata kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Kalamata i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Stoupa er stedet for den som ønsker stille dager i fine omgivelser. To flotte sandstrender og en livlig strandpromenade frister til late badedager.

Fakta om Stoupa

Mat og drikke

Gjennomsnittspris for en toretters middag er ca. 160,-.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til våre hotell i Stoupa tar det ca. 1 time, avhengig av trafikken kan det ta kortere/lengre tid. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

De flotteste sandstrendene området klan by på ligger i Stoupa. Den praktfulle bystranden er hyggelig med strandpromenade mens Kalogriastranden ligger nord for sentrum og har myk, finkornet sand, og er kanskje den mest barnevennlige.

Mer fakta

Været

jan 12°c
feb 12°c
mar 15°c
apr 18°c
mai 23°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 27°c
okt 22°c
nov 17°c
des 13°c

Det er for øyeblikket en teknisk feil i vårt system som kan føre til at prisen på reisen vises feil i priskalenderen. Du får den korrekte prisen i «Totalpris for hele reisefølget» i prisspesifikasjonen. Vi jobber med å rette feilen.