Mani Houses

Ved foten av Taygetos åser, mellom oliventrærne og det klare, blå havet ligger Mani Houses – en vakker steinbygning med leiligheter. Her bor du godt i moderne leiligheter med kort vei til havet og sentrum.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter i etasje for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Veldig koselig leilighet på to plan. Rent og godt utstyrt.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 650 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Omgitt av oliventrærne, nært havet, i den gamle fiskerbyen Agios Nikolaos finner du Mani Houses – et mindre leilighetshotell med et fåtall etasjeleiligheter med moderne innredning og en varm atmosfære. Hotellet passer for den som ikke er ute etter mange fasiliteter, men setter pris på et komfortabelt bosted i nærheten av severdigheter og et godt utgangspunkt for utflukter. På hotellet er det en parkeringsplass, en fin hage og en resepsjon med begrenset åpningstid.

Byens sentrum ligger cirka 250 meter fra hotellet og der fins tavernaer, en liten matbutikk, bakeri og den pittoreske havna. Til Pantazi-stranda er det cirka 650 meter. Til Stoupa er det cirka 4 kilometer.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Stoupa & Agios Nikolaos

Aiolos

Mellom de vakre oliventrærne finner du det hjemmekoselige leilighetshotellet Aiolos. Her er det basseng med barneseksjon men foretrekker du havet så ligger den herlige sandstranda bare 100 meter unna.

Lefktron

Lefktron er et hyggelig eldre hotell i god stand som ligger i nærheten av stranda i Stoupa. Dobbeltrommene er enkle og det er kort vei til tavernaer og butikker. Her møter du den greske gjestfriheten hos eierne som har drevet hotellet i mange år.

Theoxenia

Velkommen til koselige Theoxenia som ligger på en høyde like ved Stoupa. Fra hotellet er det en vakker utsikt over havet og kort vei byens hovedgate. Hvil ut ved bassenget eller legg turen til en av strendene i nærheten.

Kolokotronis

På Kolokotronis ligger på en høyde og består av flere bygninger der Bougainvilleaen og de gamle oliventrærne gir en opplevelse av å befinne seg i en sjarmerende gresk landsby. Her bor du i fine leiligheter, noen kan ta opptil 5 personer.

Kolokotronis Villas

På Kolokotronis Villas i Stoupa bor du i fine leiligheter, i noen kan det bo opp til 6 personer. Her er det blant annet velutstyrte to- og treromsleiligheter med delt basseng. På området er det et basseng med barneseksjon og så klart er det solsenger og parasoller for late dager i skyggen.

Kannas Mani Luxury Suites

Aldersgrense på hotellet: 14 år Kannas Mani Luxury Suites er et hotell i stilig minimalistisk design der naturen og miljøhensyn har fått ståi sentrum. Her bor du i fine og vakre leiligheter og kan nyte livet i et bassengområde med avslappet stemning.

Xenios

Ved havet, like utenfor den sjarmerende fiskerlandsbyen Agios Nikolaos, sør for Stoupa, ligger Xenios ved Messinia kysten. Leilighetene er enkle og tradisjonelle. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for å oppleve det klassiske Hellas.