Miramare (Lesvos)

Et lite stykke fra sentrum i Petra på nordre Lesvos finner du hotell Miramare. Hotellet ligger like ved havet, men til stranda er det noen minutters gange. Tavernaer og kaféer finns også innen rekkevidde.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Større ettromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 13 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Miramare i Petra på Lesvos ligger nært havet og mange av leilighetene kan lokke med havutsikt. Legger du til frokost serveres denne i hotellets hage der det finnes små sittegrupper og noen solsenger som gjestene kan benytte.

Gratis wifi på hele hotellet. Det er cirka 500 meter til en grovkornet sandstrand og cirka 300 meter til sentrum av Petra.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Alle hoteller – Petra

Alma Beach

I vakre omgivelser i utkanten av Petra ligger det fine hotellet Alma Beach. Hotellet ligger på en høyde og er som en liten by med fantastisk utsikt over havet og byen Petra. Velkommen til et stykke autentisk Hellas!

Panorama Hotel (Lesvos)

På familieeide Panorama Hotel i Petra på Lesvos venter en herlig atmosfære, et hyggelig bassengområde og en vakker utsikt over omgivelsene. Vil du ta et avkjølende dykk i havet ligger stranda i Petra bare en kort spasertur fra hotellet.