Defkalion

Når du kommer til leilighetshotellet Defkalion kommer eierinnen Toula til å ta hånd om deg på den aller beste måten. Her bor du i fine leiligheter, der du kan lage frokost og lunsj og nyte feriedagene på balkongen og deilige bad i bassenget, eller så tar du med deg en kurv med mat til stranda. Mot kvelden kan du ta en kortere spasertur inn til Petras sentrum for en middag.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Barn spiser for 0,–

På dette hotellet spiser barn for kr 0,– når en voksen legger til et måltid, som frokost, halvpensjon, helpensjon eller All Inclusive. Tilbudet gjelder hele sommersesongen.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Ettromsleilighet for 2-3 personer. Ettromsleilighet deluxe for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Defkalion har et bassengområde med et basseng med en grunnere del for barn samt og en oppvarmet jacuzzi. Solsenger, fast solbeskyttelse/tak samt bassenghåndklær inkludert.

Bar og frokostrom ved resepsjonen og en terrasse der du kan sitte og nyte frokosten samt en drink i solnedgangen. Leier du bil eller vil ha med noe å spise til stranda tilbyr hotellet en matkurv. Treningsrom.

Wifi inkludert på hele hotellet. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost, serveres kl. 7.00-10.30.

Når voksne legger til frokost hjemmefra er denne inkludert for barn 2-11 år.

Alle hotell – Petra

Alma Beach

I vakre omgivelser i utkanten av Petra ligger det fine hotellet Alma Beach. Hotellet ligger på en høyde og er som en liten by med fantastisk utsikt over havet og byen Petra. Velkommen til et stykke autentisk Hellas!

Panorama Hotel (Lesvos)

På familieeide Panorama Hotel i Petra på Lesvos venter en herlig atmosfære, et hyggelig bassengområde og en vakker utsikt over omgivelsene. Vil du ta et avkjølende dykk i havet ligger stranda i Petra bare en kort spasertur fra hotellet.

Miramare Lesvos

Et lite stykke fra sentrum i Petra på nordre Lesvos finner du hotell Miramare. Hotellet ligger like ved havet, men til stranda er det noen minutters gange. Tavernaer og kaféer finns også innen rekkevidde.

Clara Resort

Clara Resort ligger like utenfor Petra på Lesvos og her venter en rolig og avslappende ferietilværelse på et litt eldre og sjarmerende hotell. Hvil ut ved bassenget eller på stranda og avslutt dagen til solnedgangen fra uteplassen din – alle rom har havutsikt!

Archontiko Petras 1821

På Archontiko Petra 1821 på Lesvos kan vi love genuin gjestfrihet og autentiske opplevelser. Du bor bare noen minutter fr strand og sentrum på et hjemmekoselig boutique-hotell i engelsk landlig stil. På dette Apollo Mondo One of a Kind-hotell kan du slå deg ned på verandaen med en god bok og nyte duftene fra hotellets koselige lille hage!