Clara Resort

Clara Resort ligger like utenfor Petra på Lesvos og her venter en rolig og avslappende ferietilværelse. Hvil ut ved bassenget eller på stranda og avslutt dagen til solnedgangen fra uteplassen din – alle rom har havutsikt!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stille,rolig,fint basseng området, hyggelig hotell personalet. Fint sted å være.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 2,4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

På hyggelige Clara Resort er det et bassengområde med et basseng med barneseksjon. Solsenger og parasoller. Håndklær mot avgift. Poolbar som også serverer enklere retter.

Bufférestaurant som tilbyr så vel greske spesialiteter som internasjonale retter. Hotellet fokuserer på lokale råvarer i sesong, har en egen urtehage og en egen produksjon av olivenolje som de benytter ved matlaging. Bar som er åpen på kveldstid.

Wifi inkludert. Lokaltrafikk.

Måltider

  • I noen rom er frokostbuffé inkludert.
  • I andre er All Inclusive inkludert.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-9.30.
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-14.30.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 11.00-17.00 samt kl. 18.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Petra

Alma Beach

I vakre omgivelser i utkanten av Petra ligger det fine hotellet Alma Beach. Hotellet ligger på en høyde og er som en liten by med fantastisk utsikt over havet og byen Petra. Velkommen til et stykke autentisk Hellas!

Panorama Hotel (Lesvos)

På familieeide Panorama Hotel i Petra på Lesvos venter en herlig atmosfære, et hyggelig bassengområde og en vakker utsikt over omgivelsene. Vil du ta et avkjølende dykk i havet ligger stranda i Petra bare en kort spasertur fra hotellet.

Miramare (Lesvos)

Et lite stykke fra sentrum i Petra på nordre Lesvos finner du hotell Miramare. Hotellet ligger like ved havet, men til stranda er det noen minutters gange. Tavernaer og kaféer finns også innen rekkevidde.

Little Bird Lesvos

Little Bird Lesvos ligger like utenfor Petra og byr på en vakker utsikt over havet og her kan du finne roen ved hotellets evighetsbasseng – langt borte fra turisttråkket.

Shining Star

Shining Star – et enklere leilighetshotell i Petra på nordre Lesvos i gangavstand til så vel den grovkornede stranda som tavernaer i byens sentrum.

Archontiko Petras 1821

Archontiko Petras 1821 er et hjemmekoselig boutique-hotell i engelsk landsbystil. Selve bygningen er fra 1821 og har vært hotell siden 2008. Hotellet ligger på nordre Lesvos, i den vakre byen Petra, nært Molyvos. På hotellets veranda kan du sitte og hvile i komfortable sofaer eller legge deg i hengekøya med en bok. Etter en kort spasertur kommer du til Petra der du kan slå deg ned og nyte greske spesialiteter, grillet fisk og et rimet glass med Retzina.