Villea Village

Villea Village

  • • Populært hotell
  • • Et steinkast fra stranda og tavernaer
  • • Frodige omgivelser

Villea Village i Makrigialos er som skapt for en avslappende pause fra hverdagen. Det fine bassenget er omkranset av oliventrær som gir en naturlig skygge, og i poolbaren serveres mat og drikke. Vil du ta et bad i havet ligger sandstranda ikke så langt unna.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 1,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Villea Village ligger i frodige omgivelser med oliventrær like utenfor Makrigialos by sør på Kreta. I området er det fine turstier for turer til fots og på sykkel. Pefki-ravinen ligger rett bak hotellet. Makrigialos by ligger litt lenger unna men litt nærmere hotellet er det noen tavernaer og lokale håndverksbutikker.

Bassengområde frister med basseng og solsenger. I tilslutning til bassenget ligger Fisherman Jack's snackbar, der du kan bestille drikke og enklere måltider inkludert dagens lokale rett. Ved bassengområdet arrangeres grillkveld og underholdning med levende musikk i blant. Dart. Bordtennis og biljard mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjonen er åpen kl. 8.00-22.00. I resepsjonen er det hårføner, strykejern og strykebrett til låns, begrenset antall.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.

Frokosten serveres kl. 8.00-10.30.

Verdt å vite

Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda.

Alle hoteller – Makrigialos/Koutsouras

South Coast

South Coast er et hyggelig familiehotell i rolige omgivelser ved havet i den lille byen Koutsouras. På hotellets taverna serveres det beste fra det greske kjøkkenet, og her er det også et hyggelig bassengområde. Følger du stien fra hotellet kommer du ned til stranden og det krystallklare vannet.