Artemis (Kreta)

Artemis er et enkelt, familieeid leilighetshotell der man alltid føler seg velkommen. Her er atmosfæren ekte gresk med herlige utsikt over havet og fjellene. Også fra balkongen nyte du av havutsikten. Solsenger og parasoller på stranda er inkludert.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Trippelrom for 2-3 personer. Deluxerom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 5 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Artemis er et enkelt hotell som ligger rett ved stranda, der solsenger, parasoller og strandhåndklær er inkludert.

Hotellet har en à la carte-restaurant som er åpen fra tidlig morgen til sent på kveld. Der servere blant annet kretiske og greske spesialiteter.

Wifi inkludert på hele hotellet. Inn- og utsjekking i restauranten som ligger to trapper ned fra hotellets inngangsparti.

På stranda er det vannsport som til eksempel dykking, jet ski og bananbåt mot avgift (ikke i hotellets regi). I nærheten av hotellet er det flere kaféer, restauranter, tavernaer og matbutikker. For et større tilbud er det busser som går til Ierapetra som ligger cirka 25 kilometer fra hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Alle hotell – Makrigialos/Koutsouras

South Coast

South Coast er et hyggelig hotell i rolige omgivelser ved havet i den lille byen Koutsouras. På hotellets taverna serveres det beste fra det greske kjøkkenet, og her er det også et hyggelig bassengområde. Følger du stien fra hotellet kommer du ned til stranden og det krystallklare vannet.

Villea Village

Villea Village i Makrigialos er som skapt for en avslappende pause fra hverdagen. Det fine bassenget er omkranset av oliventrær som gir en naturlig skygge, og i poolbaren serveres mat og drikke. Vil du ta et bad i havet ligger sandstranda ikke så langt unna.