South Coast

South Coast er et hyggelig familiehotell i rolige omgivelser ved havet i den lille byen Koutsouras. På hotellets taverna serveres det beste fra det greske kjøkkenet, og her er det også et hyggelig bassengområde. Følger du stien fra hotellet kommer du ned til stranden og det krystallklare vannet.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rent og rolig.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

South Coast venter et koselig bassengområde med og to hovedbasseng med barneseksjon. Solsenger og parasoller inkludert ved bassenget. På stranda, som bare ligger 50 meter fra hotellet, er det solsenger mot avgift. Poolbar og bufférestaurant.

Wifi inkludert i resepsjonsområdet. Bordtennis og air hockey. Mange trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Til den lille byen Koutsouras er det cirka 500 meter, der ligger det et minimarked og et fåtall tavernaer. Cirka 3 kilometer til Makrigialos og 2,2 mil til den større byen Ierapetra.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Makrigialos/Koutsouras

Villea Village

Villea Village i Makrigialos er som skapt for en avslappende pause fra hverdagen. Det fine bassenget er omkranset av oliventrær som gir en naturlig skygge, og i poolbaren serveres mat og drikke. Vil du ta et bad i havet ligger sandstranda ikke så langt unna.

Artemis (Kreta)

Artemis er et enkelt, familieeid leilighetshotell der man alltid føler seg velkommen. Her er atmosfæren ekte gresk med herlige utsikt over havet og fjellene. Også fra balkongen nyte du av havutsikten. Solsenger og parasoller på stranda er inkludert.