Regina Crete

Regina Crete er et enkelt hotell med et stort bassengområde med et basseng. Slapp av ved bassenget og på dagtid kan du ta noe lett å spise i poolbaren. Hotellet er perfekt for deg som vil ha et bra utgangspunkt for å utforske Kreta på egen hånd, oppdag en badevik eller et interessant kloster med bil. Nærområdet kan oppdages med sykkel med både berg og daler men også fine olivenlunder.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rolige omgivelser og utrolig hjelpsomme resepsjonister.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 4,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

I Regina Cretes store hage med store gressmatter finns bassengområdet med et stort basseng med en grunnere del for barn. Solsenger og parasoller. Pool- og snackbar som er åpen fra tidlig formiddag til tidlig kveld.

Wifi inkludert i fellesområdene. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda. Cirka 5 kilometer til sentrum av Kissamos, 24 kilometer til Platanias og 33 kilometer inn til Chania by. Langs hele kysten går det lokalbusser som tar deg både vestover og østover. Vi anbefaler også leiebil for å komme seg til butikker, severdigheter og restauranter.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, serveres kl. 8.00-10.00.

Alle hotell – Kastelli

Sunny Bay

På Sunny Bay i Kastelli kommer du tett på den greske hverdagen. Her bor du vegg-i-vegg med de fastboende, og i området ligger det koselige restauranter som serverer tradisjonelle retter. Den fine stranda og den hyggelige promenaden ligger i behagelig gangavstand. Til sentrum kommer du raskt med taxi. På dagtid kan du kose deg i bassengområdet eller utfordre reisefølget ved biljardbordet.