Sunny Bay

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

På Sunny Bay i Kastelli kommer du tett på den greske hverdagen. Her bor du vegg-i-vegg med de fastboende, og i området ligger det koselige restauranter som serverer tradisjonelle retter. Den fine stranda og den hyggelige promenaden ligger i behagelig gangavstand. Til sentrum kommer du raskt med taxi. På dagtid kan du kose deg i bassengområdet eller utfordre reisefølget ved biljardbordet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rolig og velfungerende
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sunny Bay er et pent hotell som ligger ved stranda i utkanten av Kastelli. Her er det et koselig bassengområde med solsenger og parasoller samt poolbar. Ved hotellet ligger det en strand som er en blanding av sand og rullestein. Hvordan stranda ser ut til en hver tid avhenger av vær og vind. Solsenger og parasoller på stranda mot avgift. Håndkleservice ved bassenget og på stranda mot avgift.

Hotellet har en restaurant som serverer snacks, lunsj, middag og forfriskninger. Romservice i restaurantens åpningstid.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjonen er bemannet mellom cirka kl. 7.30 og 24.00. Bordtennis og biljard mot avgift.

Hotellet består av tre bygninger, hvorav kun to har heis. Det er cirka 600 meter til strandpromenaden med tavernaer og kaféer. Minimarked. Parkeringsmuligheter utendørs ved hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Middagen i halvpensjonen serveres som regel som buffé, men på starten og slutten av sesongen kan middagen være à la carte og består av salat hovedrett og dessert.

Alle hotell – Kastelli

Regina Crete

Regina Crete er et enkelt hotell med et stort bassengområde med et basseng. Slapp av ved bassenget og på dagtid kan du ta noe lett å spise i poolbaren. Hotellet er perfekt for deg som vil ha et bra utgangspunkt for å utforske Kreta på egen hånd, oppdag en badevik eller et interessant kloster med bil. Nærområdet kan oppdages med sykkel med både berg og daler men også fine olivenlunder.