Deluxerom

Deluxerom med balkong eller markterrasse. På balkongen er det stoler og bord, mens markterrassen har stoler, bord og en dagseng samt en port. En dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar.Nespresso kaffemaskin, kapsler inkludert ved ankomst, påfyll mot avgift. TV. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. Åpent inn til badet med servant, separat dusj og separat wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller markterrasse. På balkongen er det stoler og bord, mens markterrassen har stoler, bord og en dagseng samt en port. En dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Nespresso kaffemaskin, kapsler inkludert ved ankomst, påfyll mot avgift. TV. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. Åpent inn til badet med servant, separat dusj og separat wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20-25 kvm
Antall personer: 1-2

Juniorsuite

Juniorsuite med balkong eller markterrasse. På balkongen er det stoler og bord, mens markterrassen har stoler, bord og en dagseng samt en port. En soveromsdel med en dobbeltseng og en stuedel med skyvedør i mellom. Mulig med ekstraseng i stuedel. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Nespresso kaffemaskin, kapsler inkludert ved ankomst, påfyll mot avgift. TV. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. Åpent inn til badet med servant, separat dusj og separat wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-40 kvm
Antall personer: 2-3

Juniorsuite med eget basseng

Juniorsuite med markterrasse og stige ned til eget basseng (cirka 10 kvm). Bord og stoler samt dagseng på terrassen. En soveromsdel med en dobbeltseng og en stuedel med skyvedør i mellom. Mulig med ekstraseng i stuedel. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Nespresso kaffemaskin, kapsler inkludert ved ankomst, påfyll mot avgift. TV. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. Åpent inn til badet med servant, separat dusj og separat wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-40 kvm
Antall personer: 2-3

Superiorrom

Superiorrom med balkong eller markterrasse med port. På uteplassen er det stoler og bord. En dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Nespresso kaffemaskin, kapsler inkludert ved ankomst, påfyll mot avgift. TV. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. Åpent inn til badet med servant, separat dusj og separat wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-2