Tropical Sol

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Tropical Sol har et frodig hotellområde med den beste beliggenheten i koselige Tigaki på Kos. Her bor du nært stranda og kan velge mellom bad i bassenget og havet. Om kvelden er det hyggelig å gå inn til sentrum i Tigaki der det er et lite utvalg av restauranter og tavernaer.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 230 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Tropical Sol ligger fint til i Tigaki med gangavstand både til stranda og sentrum. Her kan er det en frodig hage og et bassengområde med en barneseksjon i bassenget samt solsenger og parasoller. For deg som vil bade i havet ligger stranda bare en kort spasertur unna.

Hotellet har en restaurant samt en koselig bar der du kan slå deg ned for en deilig drink. Du surfer med gratis wifi på hele hotellet og resepsjonen er døgnåpen. Gratis bordtennis på hotellet.

I sentrum av Tigaki er det et hyggelig lite utvalg av restauranter, tavernaer og barer. For et større tilbud skal du ta turen til Kos by som ligger cirka 12 kilometer fra hotellet. Den enkleste måten å komme seg dit på er med lokalbussen eller taxi. Vil du utforske området rundt Tigaki kan du leie sykkel i sentrum (ikke på hotellet).

Måltider

Frokostbuffé inkludert.