Vakre strender i Tigaki & Marmari

Tigaki & Marmari

  • • Surfing i Marmari
  • • Langgrunne sandstrender
  • • Førsteklasses hoteller

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

De sjarmerende badebyene Tigaki & Marmari på Kos passer for deg som vil nyte en rolig atmosfære og deilige bad, samtidig som det er gode muligheter for å utforske omgivelsene. De to småbyene smelter sammen på en av Kos' aller vakreste sandstrender, som fortsetter videre flere kilometer langs kysten.Fakta om Tigaki & Marmari

Transport t/r hotell

Fra Kos' flyplass til hotellene i Marmari tar det cirka 20 min og til Tigaki cirka 30 min. Transporten går vanligvis uten Apollos reiseleder.

På grunn av ombygning av hovedgata i Tigaki mai måned så må vi eventuelt legge om ruten bussen kjører til hotellene. Dette kan innebære at transporten kan ta lengre tid ved ankomst og avreise.

Strender

Langgrunn og barnevennlig strand med vannsport og tavernaer.

Mer fakta

Været

jan 16°c
feb 15°c
mar 16°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 20°c
des 17°c
8,0 av 10 Tigaki & Marmari
Våre gjesters vurdering, Basert på 540 vurderinger

Alle feriesteder Kos

Kardamena

Velkommen til en ferie ved Kos' lengste strand! Til tross for at Kardamena er en liten ferieby er det en livlig by med mye å ta seg til. Etter en herlig dag med sol og bad kan du slå deg ned ved en av de mange restaurantene eller shoppe i butikkene. Vi har også hotell med All Inclusive så om du ønsker en ferie der lommeboken forblir på rommet er det fullt mulig.

Kos by

En reise til Kos by skuffer ikke - mange setter pris både på herlige Lambi Beach og det pulserende nattelivet i høysesongen. Men Kos by er også rik på kulturskatter som kan utforskes på egen hånd med leiebil, eller du kan bli med på noen av våre utflukter.

Psalidi

En ferie i Psalidi passer livsnyteren. I Psalidi får du det stille og rolig, og kan konsentrere deg om favorittromanen ved bassenget, nyte den herlige utsikten over havet eller ta en forfriskende dukkert på en av de fine rullesteinstrendene i nærheten.

Lambi

Nord for Kos by venter fine, lille Lambi. En feriereise til Lambi er en reise til timelange middager på taverna, late stunder i solsenga og oppdagelsesreiser på sykkel. Her vil du trives dersom du liker å være i nærheten av Kos by, men helst sover i god avstand fra det mest hektiske utelivet.