Giakalis Aqua Park Resort

Giakalis Aqua Park Resort

  • * Vannsklier for barna
  • * All Inclusive inkludert

På Giakalis Aqua Park Resort i Marmari på Kos er det vannsklier for barn så her kan alle badeenglene i familien kose seg. I de romslige dobbeltrommene kan det bo opp til 4 personer og All Inclusive er inkludert i prisen. Til sandstranda kan du gå på noen minutter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Store rom
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 450 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Giakalis Aqua Park Resort frister med et herlig bassengområde med et basseng, et separat barnebasseng og ett basseng med vannsklier for barn mellom 100 og 140 centimeter. Solsenger og parasoller kan lånes i bassengområdet, der det også er en bar. Hotellet ligger i rolige Marmari bare noen minutters gange fra den fine sandstranda der det er solsenger og parasoller mot avgift.

En bufférestaurant der måltidene i All Inclusive serveres. Wifi i fellesområdene er inkludert. Det er cirka 450 meter til stranda og cirka 1 kilometer til det lokale sentrumet i Marmari. Inn til Kos by, der det er betydelig mer liv og røre, er det cirka 14 kilometer. Lokalbussen passerer cirka 400 meter fra hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
  • Ettermiddagskaffe kl. 17.00-18.00.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Velkommen til eksklusive Astir Odysseus – et ypperlig hotell både for par og barnefamilier. Her kan du boltre deg i det store bassengområdet. Bestiller du rom med delt basseng er det bare å åpne terrassedøren og legge på svøm.

Tropical Sol

Tropical Sol har et frodig hotellområde med den beste beliggenheten i koselige Tigaki på Kos. Her bor du nært stranda og kan velge mellom bad i bassenget og havet. Om kvelden er det hyggelig å gå inn til sentrum i Tigaki der det er et lite utvalg av restauranter og tavernaer.

Pelopas

Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas ligger herlig til i Tigaki på Kos. Hotellet er moderne med komfortable fasiliteter, samtidig som den genuine og lokale atmosfæren sitter igjen. Unn deg herlige dager i sola ved bassenget og på sandstranda like ved. Fornøyde gjester, høy komfort og lokal touch gjør at Pelopas er valgt ut til å være med i vår skare Apollo Mondo Local-hotell.

Irina Beach

Vil du bo på stranda er hotell Irina Beach i Tigaki et godt valg. Fra hotellet er det en vakker utsikt over havet mot naboøyene Kalymnos og Pserimos, og Tyrkia i det fjerne. Her føler du havets og den strandas nærvær også i bassengområdet. Det ligger en liten butikk i hotellområdet og lokalbussen tar deg enkelt og greit helt inn til Kos by.

Sentido Pearl Beach Kos

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sentido Pearl Beach Kos er et elegant hotell som ligger like ved den kilometerlange sandstranda Marmari Beach. Atmosfæren her er avslappet og rolig. Bestill et dobbeltrom med delt basseng så blir det litt mer privat og luksuriøst i ferien.

Pyli Bay

All Inclusive-hotellet Pyli Bay ligger i passe gangavstand til sandstranda i Marmari og til Kos by kan du ta lokalbussen for å spise en god gresk lunsj eller middag, gå på bar eller bara nyt av livet i byen. På Pyli Bay er det et fint bassengområde for deilig avslappende feriedager.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort er et moderne hotell med rolig beliggenhet, perfekt for avkobling eller som ditt utgangspunkt for oppdagelsesferder på vakre Kos. Her bor du i romslige dobbeltrom med All Inclusive inkludert i prisen. Hotellet ligger en knapp kilometer fra stranda og dit kan du dra med hotellbussen flere ganger om dagen.

Cavo Mediterraneo

Cavo Mediterraneo ligger i rolige Marmari på Kos og passer perfekt for de som etter pris på fred og ro. Her er det lett å bare være uten andre krav og nyte ferien.