Varoulko Seaside - 1 Michelinstjerne
Menyen på den eksklusive fiske- og skalldyrrestauranten Varouolko Seaside i Pireus, er inspirert av havet. Restauranten var den første i Hellas med fokus på greske retter som fikk en Michelinstjerne. Her venter retter av høyeste kvalitet med ferske produkter, økologiske grønnsaker og kretisk olivenolje. Utenfor restauranten ligger yachtene fortøyd og den sjarmerende marinaen gir den spesielle greske følelsen.
Spondi - 1 Michelinstjerne
Restaurant Spondi er en intim restaurant med familiær atmosfære. Rettene er tilberedt på ferske, sesongbaserte produkter, skapt av kokken Angelos Lantos. Kreativitet og fantasifulle opplegg blandes med tradisjon og fantastiske smaker, noe som har gjort Spondi til en prisbelønt restaurant.
Botrini's - 1 Michelinstjerne
Botrini’s er en drøm skapt av Ettore Botrini fra Korfu, som ble til takket være det greske tv-programmet Botrini’s prosjekt. Programmet skulle få flere unge grekere inn i restaurantbransjen og i dag jobber de fleste av disse ungdommene side om side med Ettore Botrini i restauranten.
Hytra - 1 Michelinstjerne
På Hytra vil man at mat skal være en opplevelse, hvilket har gjort at restauranten har to menyer: Hytra og Hytra Apla, i den hensikt at de skal spille sammen. Hytra er en gourmetmeny med kompliserte oppskrifter, mens Apla er en enklere meny – men av samme høye kvalitet.