Elena

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Elena er et familieeid leilighetshotell i utkanten av Patitiri på Alonissos. Her kan du slappe av på en solseng i det koselige bassengområdet eller bare nyte av den vakre utsikten fra balkongen eller terrassen. Hotellet ligger i gangavstand til både byens sentrum og havna, samt til stranda.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 6 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elena er et leilighetshotell med rolig og vennlig atmosfære. Det er et familiedrevet hotell og eierne gjør sitt ytterste for at du skal ha et komfortabelt og hyggelig opphold. Uansett om du er ute etter en base for en fotturferie, et bosted med alle bekvemmeligheter rett utenfor døra eller bare et sted for å koble av, så er du varmt velkommen!

Ved det lille bassenget er det solsenger og parasoller for herlige dager i sola. Vil du heller ta turen på stranda, så ligger den nærmeste stranda bare noen minutters gange fra hotellet.

Steinstranda Roussoum Yalos ligger bare omtrent 20 minutters gange fra Elena og strendene Mikros Mourtias og Megalos Mourtias på den sørlige delen av øya ligger omtrent en 10 minutters biltur unna. De to rullesteinstrendene har krystallklart vann. Det ligger noen restauranter her. Det er omtrent 800 meter til øyas hovedhavn der det går båtturer til marineparken, naboøyene og de mindre tilgjengelige strendene. Nærmeste sentrum i Patitiri ligger bare 300 meter fra hotellet og der er det flere hyggelige restauranter.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Lokaltrafikk.
  • Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet og i området rundt.