Hampton by Hilton Marjan Island – sommer 2024

På Marjan Islands østre kyst strekker herlige Hampton by Hilton Marjan Island seg ut langs en privat strand og med et evighetsbasseng som ligger ut mot det glitrende havet. Varmt velkommen til et familiehotell ved stranda i Ras Al Khaimah!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rent och fräscht, närheten till havet, sköna sängar och trevlig personal
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 30 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hampton by Hilton Marjan Island ligger ved en 750 meter lang privat sandstrand. Solsenger, parasoller og håndklær kan lånes ved stranda og bassenget. I bassengområdet er det et basseng, et separat barnebasseng og poolbaren H2O. På stranda har H2O en mobil strandbar, en drikkevogn.

På hotellet er det en bufférestaurant og to à la carte-restauranter, Karma Kafe by Buddha-Bar som serverer asiatiske retter og Claw BBQ Restaurant som har spesialisert seg på grillet kjøtt, fisk og skalldyr. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Det ligger en bar i lobbyen som serverer drikke og enklere retter samt en kafé.

Vil du holde formen i ferien er det et treningssenter og på stranda kan du spille sandvolleyball. For ditt velvære er det et spa (mot avgift) som tilby behandlinger samt en badstue. Aldersgrense i spaet er 16 år. For de yngre gjestene er det en barneklubb for barn 4-11 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Ungdommer fra 12 år har en egen klubb der de kan henge, treffe venner og ha det gøy.

Cirka 8,5 kilometer til Al Hamra Mall og cirka 30 kilometer til sentrale Ras Al Khaimah. Til Dubai er det cirka 90 kilometer.

Aldersgrense:
For å sjekke inn på dette hotellet må minst en person i selskapet være over 21. år.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Når de voksne legger til måltider hjemmefra er respektive måltid inkludert for barn 2-11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl.06.00-10.30.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-15.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-22.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker fra kl. 12.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra lunsj ankomstdagen til og med frokost avreisedagen. (Ved sen ankomst kan lunsj inntas på avreisedagen.)

Verdt å vite

Ras Al Khaimah er i stadig utvikling og det er mye byggeaktivitet i hele emiratet. I området utenfor hotellet pågår det for øyeblikket et bygningsarbeid som til tider kan oppfattes som forstyrrende.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Ras Al Khaimah

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa er ett av våre Apollo Mondo Family-hotell. Hotellet ligger like ved en privat sandstrand og flere herlige basseng for både voksne og barn. Bli med på treningstimer med instruktør, nyt restauranter fra alle verdens land og selvsagt finner du barnas favoritt her – Club Polly & Mino. For en ekstra komfortabel ferie kan du legge til All Inclusive.

Mövenpick Resort Al Marjan Island

Mövenpick Resort Al Marjan Island er et nytt og pent hotell på halvøya Al Marjan og passer familier og par. Her venter en fin privat strand, tre basseng, et spa og velger du til All Inclusive kan du nyte skjønne og avkoblende dager i de spennende Arabiske Emirater.

Hampton by Hilton Marjan Island – vinter 2024/25

På Marjan Islands østre kyst strekker herlige Hampton by Hilton Marjan Island seg ut langs en privat strand og med et evighetsbasseng som ligger ut mot det glitrende havet. Varmt velkommen til et hotell med avslappet atmosfære ved stranda i Ras Al Khaimah!

The Cove Rotana Resort

The Cove Rotana Resort ligger ved en vakker privat sandstrand i Ras Al Khaimah med fantastisk utsikt over Den arabiske gulfen. Hotellet er bygd som en nubisk by med en luksuriøs touch, arabisk sjarm og toppservice. Bad i de lekre evighetsbassengene og unn deg en stund i et herlig spa. Spiller du golf ligger Tower Links Golf Club bare 15 minutter fra hotellet.