Clubrom

Luksuriøse clubrom med dobbeltseng eller to senger. Tredje og fjerde person deler ordinær seng. Liten sittegruppe, TV og dockingstasjon for iPhone/iPod. Minibar og kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Strykejern. Badekar, regndusj og wc, hårføner. Er det fire personer i rommet deler tredje og fjerde person ordinær seng. Balkong med utsikt over Palm Dubai og havet. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Gjester i Clubrom har adgang til Club Lounge mellom kl. 7.00 og 23.30: Her serveres frokost og afternoon tea, kaffe hele dagen. Mellom kl 18.00 og 20.00 er et utvalg av mineralvann, drinker, vin og øl inkludert. Annen alkoholholdig drikke er mot tillegg.

Romstørrelse: Ca. 46 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Deluxerom

Elegante deluxerom med dobbeltseng. Mulighet for ekstraseng i feltseng eller sovesofa. Liten sittegruppe, TV og dockingstasjon for iPhone/iPod. Kaffe- og tefasiliteter og minibar. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Strykeutstyr. Badekar, regndusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 46 kvm
Antall personer: 1-3

Superiorrom

Superiorrom som ligger i første etasje. Rommene for tre personer har dobbeltseng og mulighet for en ekstraseng. Rommene for opptil fire personer har to mindre dobbeltsenger, tredje og fjerde person deler ordinær seng. Liten sittegruppe, TV og dockingstasjon for iPhone/iPod. Kaffe- og tefasiliteter samt minibar. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Strykejern. Regndusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng. Superiorrom med to mindre dobbeltsenger er dyrere enn superiorrom med en dobbeltseng.

Romstørrelse: Ca. 46 kvm
Antall personer: 1-3 /1-4, hvorav 1 barn