Hilton Garden Inn Mall of the Emirates

Hilton Garden Inn Mall of the Emirates har perfekt beliggenhet i Dubai Al Barsha for deg som ønsker å besøke både Dubai Downtown og Dubai Marina. Midt i av hotellet er det et lite bassengområde, og to ganger om dagen går hotellbussen til Jumeirah Beach. Fra hotellet er det kun noen minutters gange til det enorme shoppinggalleriet Mall of the Emirates.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rent og sentralt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 15 km
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hilton Garden Inn Mall of the Emirates har et lite bassengområde i midten av hotellet med et temperaturregulert basseng med barneseksjon. Beliggenheten gjør at bassengområdet er litt skyggefullt. Noen få solsenger og parasoller.

Frokost og middag serveres i bufférestauranten The Garden Grille. På The Garden Bar kan du se sport og ta deg noe å drikke. På hotellet ligger også The Shop, som er åpen døgnet rundt og du kan kjøpe drikke, sandwicher og snacks.

Wifi inkludert på hele hotellområdet. Treningsrom. Spa mot avgift. Vaskemaskin og tørketrommel tilgjengelig. Døgnåpen resepsjon. Hotellbuss to ganger om dagen til Jumeirah Beach. Gangavstand til Mall of the Emirates.

Aldersgrense:
Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon.
  • Helpensjon.

Legger du til halvpensjon serveres middagen enten som buffé eller fast meny.

Alle hotell – Dubai Al Barsha & Barsha Heights

Mercure Barsha Heights

På Mercure Barsha Heights bor du i romslige leiligheter eller suiter på et moderne hotell med perfekt beliggenhet i Dubai. Byens severdigheter og fornøyelser ligger innen rekkevidde og for late dager har hotellet basseng og spabehandlinger samt flere restauranter. Her kommer du til å ha alle tiders ferie!