Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg

Velkommen til Radisson Blu Limfjord Hotel i Aalborg, nord på Jylland ca. 6 kilometer fra flyplassen i Aalborg. Hotellet er et godt utgangspunkt for de som er ute etter severdigheter, restauranter og fornøyelse som kan nås til fots. De fleste av Aalborgs høydepunkter ligger nemlig i gangavstand. Her bor du i moderne rom med utsikt mot havnen og hotellets brasserie serverer alt fra smaksrike tapas til gode salater. Her kan du ta en hvil i hotellets Bar & Lounge eller trene i hotellets treningsrom.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2 personer. Toroms suite for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

10 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vil du bo der det skjer i Aalborg er Radisson Blu Limfjord Hotel det rette valget. Her bor du med utsikt over havnen og hotellet har en restaurant, bar og treningsrom.

Mat og drikke
Brasserie Pascal serverer klassiske franske retter med en moderne vri og fokuserer på å skape gode matopplevelser med lokale råvarer. Du kan også slappe til toner av levende pianomusikk i en rolig atmosfære i Bar & Lounge.

Trening
På hotellet er det et treningsrom med moderne treningsutstyr og det er flere løpestier i byen.

Øvrig om hotellet
Gratis wifi.

Oppdag området
Det er mye å se og gjøre i nærheten av hotellet. Se lokale landemerker som statuen av Aalborg, klosteret fra 1500-tallet og Aalborgs historiske museum. I nærheten ligger også den berømte gaten Jomfru Ane gade, her er det hyggelige butikker, koselige kaféer og restauranter. Her kan du kjøpe dansk design! Ikke langt fra hotellet ligger også Kongelig Toldkammer og Toldbodsplads som er vakre eksempel på romantisk dansk arkitektur fra tidlig 1900-tall. Like ved spiller en musikk-fontene verker av George Frideric Handel. Hotellet ligger ca. 750 meter fra nærmeste togstasjon.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon (frokost og lunsj), halvpensjon ekstra (frokost og middag) eller helpensjon (frokost, lunsj og middag) mot tillegg. Drikke er ikke inkludert.