Reiser til København – storbyen nordmenn simpelthen elsker

København

  • • Shopping, barer og restauranter i verdensklasse
  • • En mengde opplevelser og attraksjoner
  • • Københavns Tivoli – festlig for hele familien

København er en by det er lett å trykke til sitt hjerte, lett å reise til, og lett å ta seg rundt i. Byen er sjarmerende, og full av fristelser i mange varianter, inkludert flere restauranter i verdensklasse.

Lekker design og trendy butikker er noen av grunnene til at vi gjerne shopper her, og med god mat og drikke samt hyggelige mennesker reiser vi gjerne til København uansett årstid.

Populære hoteller – København


Fakta om København

Valuta

Dansk krone (DKK)

Mer fakta

Været

jan 2°c
feb 2°c
mar 5°c
apr 9°c
mai 14°c
jun 17°c
jul 20°c
aug 20°c
sep 16°c
okt 11°c
nov 6°c
des 3°c
7,0 av 10 København
Våre gjesters vurdering, Basert på 1 vurderinger

Alle reisemål Danmark

Nordjylland og Vesterhavet

Reis til Danmark med Apollo i sommer og oppdag badeparadisene Nordjylland og Vesterhavet! I dette området ligger feriesteder som Skagen, Aalborg, Hvide Sande og Fanø – som alle tilbyr lange sandstrender og vakre badeplasser. Rusle langs sjarmerende gater i Aalborgs gamleby, test ut surfing i Hvide Sande eller ta et glass med noe godt i Skagen – i Nordjylland og Vesterhavet kan du forvente deg en skikkelig sommerferie.

Køge Bugt og Sydsjælland

Køge bukt på øst-Sjælland og syd-Sjælland er gode feriealternativer om du er ute etter herlige strender, fersk fisk og mye å finne på. Her venter det noe for både store og små, noe som gjør områdene perfekte for sommerferie.

Aarhus og Sønderjylland

Et opphold i enten Århus eller ned mot Sør-Jylland inneholder alt du trenger for en bra ferie. I området er det en hel masse å oppleve hva gjelder severdigheter, kultur og matopplevelser. Aarhus er Danmarks nest største by og har deretter svært mye å by på. Sør-Jylland, eller Sønderjylland som danskene sier kan utforskes på flere måter og for enhver smak. En fin måte er å bruke sykkel eller bli med på en organisert tur.