Comwell Hvide Hus Aalborg

Bo sentralt på Comwell Hvide Hus Aalborg, kjent for arkitekturen og den vakre beliggenheten ved Kildeparken, midt i Aalborg. Det er kort vei fra flyplassen i Aalborg til hotellet. Hotellets á la carte restaurant byr på klassiske retter med en twist, vanligvis med økologiske og lokale råvarer. På hotellet er det et treningsrom og det er flere løpestier området. Fra Comwell Hvide Hus Aalborg er det kort vei til butikker, restauranter og alt hva byen har å by på.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Comwell Hvide Hus Aalborg har en av de fineste og mest sentrale beliggenheter i Aalborg.

Hotellets restaurant Restaurant Vesterbro tilbyr klassiske retter med en egen vri. Restaurantsjefen benytter oftest økologiske og lokalproduserte råvarer, og rettene er enkle med mulighet for selv å sette sammen en egen meny ut fra en utvalgsmeny. I hotellets lounge og bar kan du nyte en deilig drink.

Vil du være i aktivitet, tilbyr hotellet et treningsrom med vekter og cardiomaskiner. Digitale løperuter på 3, 5 km og 10 km i området som kan lastes ned via appen RunGo.

Ellers på hotellet er det gratis wifi og romservice. Vask & rens, garasje under hotellet med direkte adgang til resepsjonen og elbil-ladere.

Comwell Hvide Hus Aalborg ligger i Ålborg med kort avstand til lufthavnen og kun 10 minutters gange fra severdigheter, som for eksempel Nord-Jyllands kunstmuseum og Ålborgtårnet.

Måltider

  • Frokost inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.
    Halvpensjon omfatter frokost og middag. Drikke er ikke inkludert.

Verdt å vite

  • Alle Comwell-hotellene har fått Det Økologiske Spisemærke i bronse, hvilket betyr at 30-60% av alle de innkjøpte mat- og drikkevarene er økologiske.
  • Alle Comwell-hotellene er Green Key sertifiserte, hvilket betyr, at der gjøres en ekstra innsats for å ta vare på miljøet.