Trening i ferien

I Bulgaria er det massevis av muligheter til å holde seg i aktivitet. Pakk med deg fjellskoa og ta en tur i de nærliggende fjellene eller ta med familien og venner for å teste gocart. 

Bestill reise til Bulgaria >>

Se flere reisetips til Bulgaria

Kanskje vil du utfordre vennene til en tennismatch?

Tennis

Tennis er den perfekte sommersporten og samtidig en hyggelig måte å omgås på. Hotell Park Continental har en tennisbane der du kan spille i noen timer. Bestilling av tid og betaling gjøres på plass.

Vannsporter

Liker du stranda men orker ikke ligge på en solseng hele dagen? På flere steder er det forskjellige vannsporter å velge blant. På stranda i Sunny Beach kan du for eksempel teste både paragliding og pedalbåt. 

Tren utendørs

For deg som vil holde formen i ferien kan kanskje et utendørs treningsstudio være tingen. Foran hotellene Vigo og Sol Marina Palace i Nessebar er det gratis treningsmaskiner i parken med utsikt over havet. Dette utendørs treningsstudioet er åpent hele døgnet, så du kan virkelig tilpasse treningen etter dine egne tider og vaner.

Fottur i Balkanfjellene

Hvorfor ikke snøre på deg fjellskoa og ta en tur opp i de fine Balkanfjellene? I utkanten av byen Obzor går det stier opp bak byen som fører opp til fjellet. Et stykke inn på stien er det en fontene med friskt drikkevann der du kan slukke tørsten.

Gokart i Varna

Vil du kjenne lukta av brent gummi og adrenalinet pumpe i årene er det til gokartbanen i Varna du skal ta turen.

Adresse: Vinitza, Varna 9000, Bulgaria