Nessebar – gamleby, vakker strand og uteliv

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Nessebar ligger på en halvøy sør for Sunny Beach og frister med en herlig strand og bra uteliv. Nessebar bevart sin opprinnelige sjarm og har en gammel bydel med hyggelig brosteinsgater og gammel arkitektur.Fakta om Nessebar

Transport t/r hotell

Fra Burgas flyplass til Nessebar tar det cirka 30 til 60 minutter med buss (cirka 25 kilometer) til det første hotellstoppet. Bussturen kjøres vanligvis uten Apollos reiseledere.

Strender

Stranda i Nessebar er langgrunn, med fin sand. Strendene er private og avgiftsbelagte.

Mer fakta

Været

jan 7°c
feb 8°c
mar 11°c
apr 15°c
mai 20°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 24°c
okt 19°c
nov 14°c
des 9°c
7,3 av 10 Nessebar
Våre gjesters vurdering, Basert på 51 vurderinger

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle reisemål Bulgaria

Sveti Vlas

Til Sveti Vlas i Bulgaria reiser du når du vil ha det fredelig og rolig i ferien. Området er som skapt for avkobling, men vil du ha litt mer fart og fornøyelser, er det kort vei til Sunny Beach med sitt store utvalg av restauranter, barer og butikker.

Sunny Beach

Sunny Beach i Bulgaria passer for deg som vil tilbringe dagen på en lang og herlig sandstrand. Når kvelden lir på byr Sunny Beach på uteliv med fornøyelser, barer og restauranter.

Sozopol

Sozopol er helt klart en av Bulgarias mest sjarmerende byer. Den har bevart sin historiske arv, både hva gjelder arkitektur og atmosfære. Du har også flere herlige strender å velge mellom.