Shopping i Vietnam Shopping i Vietnam

Shopping i Vietnam

Vietnam kan også friste deg som har lyst på en gedigen shoppingrunde. Nøkkelordet her er mangfold: Vietnam har store shoppingsentre og gatemarkeder.

Bestill reise til Vietnam >>

Les flere reisetips

Marked i Ho Chi Minh-byen Marked i Ho Chi Minh-byen

Vietnams shopping!

Fremfor alt er det i Ho Chi Minh-byen du finner de fleste shoppingsentrene. Diamond Plaza, Eden Mall, Saigon Centre, Parkson Plaza, Saigon Square, Hung Vuong Plaza, Tax Trading Center, Vincom Center, Zen Plaza. Ja, listen er nesten uendelig. Hva enn du er ute etter – merkeklær, gullsmykker, lærvarer, high tech-elektronikk eller bare noen billige DVD-filmer, så finner du det i Ho Chi Minh-byen. De fleste shoppingsentrene ligger sentralt i distrikt 1 og kan du tenke deg å bære på shoppingbagene så kan du gå mellom flere av dem. Er du ute noe mer lokalt og er av den typen som liker å prute? Da skal du gå på gatemarkedene. Sjansen for at du finner den perfekte suveniren er stor. Og prisen? Ja, det bestemmer du! I Ho Chi Minh–byen heter det mest kjente markedet Ben Thanh og ligger mellom gatene Le Loi og Le Thanh, i nærheten av Saigon Busstasjon. Markedet er åpent hver dag fra solnedgang til ca. kl. 23.00.

Hold i hatten!

I tusenvis av år har de vietnamesiske risbøndene brukt den karakteristiske koneformede hatten som beskyttelse mot solen. Kjøp med en hjem og beskytt deg mot solen i sommer!

Se prisen

Trenger du nye briller, eller ønsker du bare en ny stil? Takket være lave produksjonskostnader kan du handle briller billig i Vietnam. Minh Nha Optic i Phan Thiet har kvalitetsprodukter til meget gode priser. Alle typer av glass lages på bestilling og leveransetiden er vanligvis bare noen dager. Adresse: Kios 6-7-8 Nguyen Hue St.

Stråhatten er en klassiker å kjøpe i Vietnam Stråhatten er en klassiker å kjøpe i Vietnam

Marked – en del av livet

Det vietnamesiske folket elsker markeder! Overalt finner du disse små upretensiøse markedene, der det handles alt mellom himmel og jord: fersk fisk, kjøtt, fin frukt og nybakt brød. Ben Than-markedet i Saigon er et utpreget suvenirmarked og et perfekt sted for å kjøpe gaver. Kanskje et fint vietnamesisk servise med spisepinner, en skål og vakkert dekorerte bordbrikker? Når sulten melder seg kan den stilles i et av de tilhørende gatekjøkken. Men husk å prute!

Klær med stil

Ferie betyr for mange også nye klær. I Vietnam har du muligheten til å få en kopi av favorittantrekket ditt sydd av profesjonelle skreddere akkurat slik du vil ha det. Eller hvorfor ikke prøve noe helt nytt denne gangen? For damer anbefaler vi nasjonaldrakten Ao Dai som både er elegant og komfortabel. Problemer med å velge farge – hvorfor ikke kombinere dine favorittfarger? Du kommer garantert til å bli festens midtpunkt! Kontakt gjerne reiselederen for mer informasjon. 


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.