Paragliding i Vietnam Paragliding i Vietnam

Aktiv ferie i Vietnam

Paragliding, dykking, snorkling, golf og badminton – Vietnam har mange aktiviteter for de som ønsker å sette i gang og bevege seg i ferien. Les våre tips her.

Bestill reise til Vietnam >>

Les flere reisetips

Dykking i Vietnam Dykking i Vietnam

Dykking og snorkling i Phu Quoc

Befinner du deg i Phu Quoc trenger du ikke anstrenge deg for å oppleve mangfoldet av fargerik fisk i de vakre korallrevene. Snorklings- og dykketurer arrangeres daglig. På Phu Quoc kan du f. eks. gå til X-dive, et profesjonelt dykkefirma som setter sikkerheten i høysete. Se etter den gule bygningen i sentrum av Duong Dong Town. Adresse: 12 Tran Hung Dao St.

Surf i Mui Ne

Er du en fisk i vannet, som også liker futt og fart, så kommer du til å elske Mui Né. Området er perfekt for kite- og windsurfing. Langs stranden ligger en lang rekke av firmaer som tilbyr utleie og instruksjon til en gunstig pris. Har du lopper i blodet så kan vi avsløre for deg at de fleste av Vietnams badesteder tilbyr jet ski. Parasailing er også vanlig.

Under havoverflaten

Nha Trang Oceanographic Museum er stedet for deg som vil vite hvilke skapninger du kan møte i havet utenfor Nha Trang. Selv om dyrenes levekår kan diskuteres så er det fascinerende å se krokodiller, revehai, havskilpadder, klovnefisk, dragefisk med flere på nært hold. Åpent daglige fra 7 til 16 (lunsjstengt).

Golfbane i Vietnam Golfbane i Vietnam

Bli med på matchen!

Asiater generelt er begeistret for badminton og vietnamesere er intet unntak. Tidlig om morgenen, eller sent på ettermiddagen etter arbeidsdagens slutt, er det populært å utfordre hverandre i en badmintonmatch. Og det er ikke vanskelig å finne noen å spille med, et nikk på hodet og du er med i matchen. En annen interessant sport er jianzi, eller dá cáu på vietnamesisk. Det beskrives best som en blanding av badminton og sandvolleyball, med den forskjellen at man spiller med føttene. Jianzi anse av mange å være Vietnams nasjonalsport og er et vanlig innslag på gater og torg. Har du lyst til å få et glimt av denne sporten, så kan du ta turen til Tao Dan-parken eller Den botaniske hagen.

Er du glad i golf?

Også golfspilleren stortrives i Vietnam. I Phan Thiet-området er det en veldig fin bane; Sky Links som ligger i Mui Né, nært hotellene. Banen er vakker og passer for alle spillere uansett nivå. En runde her er en opplevelse! Forhåndsbestilling er nødvendig. For deg som ikke har lyst til å spille på den store banen finns et godt alternativ. En minigolfrunde er noe hele familien setter pris på. Så ta med store og små til Tropical Mini Golf, en fin 18-hullsminigolfbane som ligger på hovedgata i Mui Né. Jo flere spillere dere er, desto billigere blir det pr. person. En drink er inkludert i prisen. Åpent hver dag.


Hold deg i form i ferien

Selv om du er på ferie, så kan det være deilig å bevege seg litt. På hovedgata i Mui Nés litt bortgjemt i en bakgård, ligger områdets eneste offentlige treningssenter, Mui Né Fitness. Her er det også mulig å være med på yogatimer flere ganger i uka. I nærheten ligger en liten restaurant med vegetarretter på menyen. Avslutt treningen med stedets egen spesialhelsedrink– kvickrot!

I Ho Chi Minh-byen er det mange treningsstudioer å velge blant og stort sett alle tilbyr ulike gruppetimer. Du kan også ta turen til en av parkene i byen og delta i lokales ettermiddagstrening. Det er billigere og mye morsommere! Dine lattermuskler kommer garantert til å bli stimulert! På Phu Quoc og i Nha Trang foregår den kollektive treningen på stranden.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.