Vakre strender i Vietnam

Vietnam er de lange, hvite strendenes land og her kan du bade i krystallklart vann, hvile under vaiende palmer og kose deg i myke sanddyner. Bli kjent med seks av Vietnams beste og vakreste strender og finn din egen favoritt hvor du kan tilbringe din neste ferie!

Strand i Phan Thiet Strand i Phan Thiet

1. Lang Co

Ikke langt fra Da Nang, sør–øst for keiserbyen Hue, ligger en 7 kilometer lang strand ved navn Lang Co. Her er sanden hvit og finkornet og stranda slynger seg rundt en koselig fiskerlandsby, berømt for sin østers. Vannet er langgrunt og er som oftest noen grader varmere enn på andre siden av fjellene. Nord for Lang Co ligger en annen strand, Thuan An, som er en enklere strand med et fåtall solsenger.

2. Mui Ne

En mil utenfor Phan Thiet ligger den vakre stranda Mui Ne, der de berømte røde sanddynene bølger seg ut mot horisonten og så langt øyet kan nå. De fleste av Apollos hotell ligger langs denne stranda og frister med en ferie med havet rett utenfor døra.

3. Cua Dai

Liker du futt og fart skal du ta turen til den velkjente stranda Cua Dai. Stranden byr selvsagt på herlig bading med god hvile under pinjetrærne og dagens lunsj kan du kjøpe i en av kioskene og gatebodene.

Strand i Phu Quoc Strand i Phu Quoc

4. Long Beach

På paradisøya Phu Quoc ligger stranda Long Beach, som er hele 2 mil lang med herlig, myk sand og palmer som vaier i den milde brisen. Stranda er perfekt for en klassiske sol- og badeferie og om kvelden opplever du en fantastisk vakker solnedgang.

5. My Khe

My Khe er en 3 kilometer lang del av den milelange stranda Da Nang Beach. Sør for My Khe bytter stranda navn til Non Nuoc og det heter den helt ned til An Bang. Den lange og flate stranda byr på fartsfylte strandaktiviteter som starter opp allerede før sola har rukket å stå opp. En bred, steinlagt strandpromenade med ranke kokospalmer strekker seg langs hele stranda – det perfekte stedet for en romantisk kveldstur.

6. An Bang

Fem kilometer øst for Hoi An ligger stranda An Bang som er relativt folketom. Langs stranda er det gresskledde sanddyner der du finner flere barer som frister med avkobling i skyggen av palme- og banantrærne. Stranda er med andre ord perfekt for deg som vil ta det med ro og samtidig ha wifi, drikke og snacks tilgjengelig.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.