Golf i Tyrkia

Golf i Tyrkia

Reis til solsikre og eksotiske Tyrkia for å spille golf! Her venter spennende reismål for golfspill. Det er flotte baner i Alanya, Side og Manavgat. Den golfinteresserte gjør dog klokt i å ta turen til Belek – Tyrkias kanskje mest populære destinasjon for golf!

Bestill reise til Tyrkia >>

Se flere reisetips

Golfparadiset Belek ligger rett øst for Antalya.

Golf i Belek

Golfparadiset Belek ligger like øst for Antalya og er kjent for sine rene, hvite strender og pinjeskoger. De flotte hotellene og golfbanene, som er tegnet av noen av verdens beste golfbanedesignere, har gjort Belek til en av de mest populære destinasjonene for golf blant golfere i Norden. Nesten alle banene er parkbaner som snor seg frem gjennom skogene langs Middelhavet.

Været i Belek

Tyrkia er et solsikkert land med mange soltimer per år og mildt vær året rundt, og Belek er ikke noe unntak. Vinteren i Belek er som den norske våren og du kan enkelt gå en golfrunde i kortermet eller en tynn jakke! I sommermånedene kan det bli opp til 30 grader, men i april og mai ligger temperaturen på behagelige 18-20 grader.

Golf Plaisir og Out of Bounds

Med våre søsterselskap Golf Plaisir og Out Of Bounds kan du dra på golfreise til Tyrkia og Belek. Her velger du mellom ulike pakker der flyreisen, hotell, greenfee og mye mer er inkludert i priset.


Bestill golfreise til Belek


Golfbaner i Belek

I Belek er det hele 14 golfbaner for både nybegynnere og erfarne golfere, der noen foretrekker baner på resorts og andre vil spille mesterskapsbaner. Her tipser vi om noen av Tyrkias beste golfbaner!

Sueno Golf

Sueno Golf i Belek regnes som Tyrkias beste golfresort. Her venter to 18-hullsbaner med hotellet like ved, der parkbanene er lett kupert i frodige omgivelser. Det lengste hullet heter ”Pines” og har et velplassert vannhinder og spennende innspill til greenen. ”Dunes” er et noe kortere hull og krever meget presise slag.

Carya Golf Club

En av Beleks toppbaner er Carya Golf Club. Omgivelsene er spektakulære med fairwayer som er kantet av pinjetrær. Banen er også belyst på kveldstid hvilket gjør den unike blant Beleks alle golfbaner!

National Golf Club

National Golf Club National Golf Club er en av de eldste banene i Belek og har i løpet av årene også blitt den mest populære. Omgivelsene varierer mellom park og skog med blant annet pinje- og eukalyptustrær. Her venter 27 hull og ikke mindre enn 10 sjøer som skal unngås.

Titanic Golf

Titanic Golf passer for alle, der 27-hullsbanen ligger rett ovenfor det førsteklasses hotellet. Banen består av tre deler; the River, the Forest og the Mediterranean. The River er en 9-hullsbane som spilles langs elva Beşgöz, the Forest er litt smalere og omgitt av furutrær og the Mediterranean ligger vakkert til ved kysten.

The Montgomerie

På det nybygde luksushotellet Maxx Royal venter en privat sandstrand og den utmerkede golfbanen The Montgomerie, designet av Colin Montgomerie selv. Til tross for at banen går gjennom pinjeskog oppleves den som åpen med vakkert innrammede dammer og et majestetisk avslutningshull. 

Cornelia Golf Club

Cornelia Golf Club på hotell Cornelia Diamond er en golfbane i verdensklasse, designet av Nick Faldo. Banen består av tre 9-hullsrunder som sammen danner en populær 27-hullsbane. uansett om du er nybegynner eller erfaren så er banen både utfordrende og morsom, i vakker omgivelser.