Shopping i Praha

Shopping i Praha

Er du på utkikk etter å kjøpe lokale varer, souvenirer eller fornye garderoben i løpet av ferien din i Praha? Det er det nemlig gode muligheter for! Her venter både kjøpesentre, markeder og en stor outlet. 

Bestill reise til Praha >>

Les flere reisetips

Shoppinggater i Praha

Det finnes bare et fåtall moderne shoppinggater i Praha, og de ligger i den nyere bydelen, Nove Mesto. Ved Václavské Námesti og Na Příkopě venter velkjente butikkjeder og store varehus. Her kan du spasere gaten opp og ned for så å ta en pause på en av de koselige kaféene i nærheten. 

Kjøpesentre i Praha

Det finnes flere kjøpesentre i Praha, hvor Palladium og Westfield Chodov er de mest kjente. Palladium er den mest populære av de to, med rundt 170 butikker. Palladium ligger ved Náměstí Republiky, sentralt i Praha. Her finnes det flere velkjente butikker og butikkjeder. Det nest største kjøpesenteret heter Westfield Chodov og har 120 butikker, med både kjente og ukjente butikker.

Shopping i Praha Shopping i Praha

Outlets i Praha

I Praha finnes det et stort outlet, Fashion Arena Prague Outlet. Her finnes det bokstavelig talt alt du kan tenke deg, klær, sko, tilbehør, vesker, leketøy, med mer! Outlet'en har åpent året rundt mellom kl. 10.00-20.00. Med kollektivtrafikken tar det ca. 35 minutter. Ta metro til Depo Hostivař og så bussen til stasjonen med samme navn som outlet'en. 

Markeder i Praha

Havelske Trziste er det eneste markedet i Praha som er åpent året rundt. Markedet ligger ved gågaten Melantrichova, og har vært å finne der siden 1200–tallet. På Havelske Trziste selges alt fra krimskrams til frukt- og grønnsaker. Åpningstidene er hver dag mellom kl. 07.00-19.00, foruten søndager da det er åpent mellom kl. 08.00-18.30. 

Den siste lørdagen hver måned mellom april-oktober er det loppemarked på Tylovo Náměstí, sentralt i Praha. Åpningstidene er mellom kl. 09.00-15.00. Her kan du gjøre noen ordentlig fine kupp. 

Bondens marked er en stor favoritt! I løpet av sommermånedene holder Naplavka åpent i sentrale Praha hver lørdag mellom kl. 08.00-14.00.
 


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.