Restaurant i Hua Hin

Fem gode restauranter i Hua Hin

Siden Hua Hin er et stort og veletablert feriested er det mange gode restauranter å velge blant. De fleste asiatiske kjøkken er representert her, likeså et stort utvalg av vestlig mat om du ønsker litt variasjon fra den gode thaimaten. Her får du tips om fem av våre favoritter.

Bestill reise til Hua Hun >>

Se flere reisetips til Thailand

Coco 51 – middag med utsikt

Coco 51 har en herlig havutsikt og avslappet atmosfære. Restauranten serverer både thailandske og internasjonal mat og menyene oppdateres kontinuerlig. I blant er det levende musikk (oftest i helgene). Passer best for middag. Vil du være sikker på å få et bra bord bør du bestille bord.
Adresse: Soi 51, Hua Hin.

Friterte reker i Hua Hin Friterte reker

Seaside – et sikkert kort

En av de virkelig populære restaurantene i Hua Hin er Seaside som ligger i en sidegate til Hilton Hua Hin Resort & Spa. Både store og små familiemedlemmer hjelper til med serveringen og i blant spille det livemusikk. 
Adresse: 31/4 Naresdamri Road.

Byens beste reker på Baan Itsara

Baan Itsara i Hua Hin er lokalbefolkningens favorittrestaurant og for familier fra Bangkok, som tilbringer helgen i Hua Hin. Det er en gammel trevilla i tradisjonell stil som er gjort om til restaurant, og her er det havutsikt og en herlig bris. Det er nesten alltid fullbooket i helgene så bordbestilling anbefales. 
Adresse: 7 Naebkhehardt road.

Moderne thaimat på hotell Let´s Sea

På hotell Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort i Hua Hin serveres tradisjonelle thairetter med moderne touch. Menyen forandres stadig, så selv om du vært her før så vil du kunne få nye kulinariske overraskelser. Servicen er helt topp! Soldekket er perfekt for en drink en sen ettermiddag, kanskje som avslutning på turen langs stranda?

Koson Restaurant

Gå opp til Hua Hins berømte jernbanestasjon, ta til venstre og følg veien så vil du til å passere et stort antall lokale restauranter. Det som i følge mange er Hua Hins beste kylling restaurant ligger i dette området og heter Koson Restaurant.


Tips & Inspirasjon

Finn ditt drømmehotell og opplevelser for reisen til Thailand.

Hvordan vil du bo i Thailand?

I Thailand har vi en rekke herlige hotell for familieturen eller voksenferien. Se listen over alle våre hotell.

Liste over alle våre hotell i Thailand

Opplevelser i Thailand

Vi tilbyr en rekke spennende utflukter på våre reisemål i Thailand. Ta enn titt på hva du kan oppleve med oss. 

Se alle våre utflukter i Thailand

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Maldivene, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise