Shopping i Bangkok

Shopping i Bangkok

De fantastiske shoppingmulighetene som finnes i Bangkok er mye av grunnen til at byen er et så populært reisemål. Her finnes alt og litt til! Fra merkeklær til kunsthåndverk, og elektronikk på gigantiske markeder og store kjøpesentre. Her har vi samlet våre beste tips til shopping i Bangkok!

Bestill reise til Bangkok >>

Se flere reisetips til Bangkok

Kongen av markeder

Chatuchak Weekend Market er marked #1 i Bangkok! Markedet dekker et enormt område og selger alt mellom himmel og jord. Her finnes blant annet en butikk som har spesialisert seg på klær utelukkende for hunder! Som navnet tilsier er markedet kun åpent i helgene.

Å komme seg hit: Ta skytrain til siste stasjonen på Sukhumvit-linjen. Mo Chit (N8). Følg skiltene mot Chatuchak og etter en kort spasertur er du fremme! 
Tips: Dra hit på morgenen eller tidlig formiddag - da er det færre mennesker og mindre varmt. 

Shopping i Bangkok Shopping i Bangkok

Kjøpesenter mekka

Om du vil kan du dedikere hele oppholdet ditt i Bangkok til shopping i ulike kjøpesentre. Det er umulig å liste opp alle, men vi har samlet de tre mest populære:

  • Siam Paragon (ligger ved BTS-stasjonen Siam, egen gangbro): Her finner du merkeklær i alle prisklasser, kino med filmer hele dagen, flere Starbucks. innendørs akvarium i kjelleren og et svært matmarked. Noe mer? Jo! Du kan til og med kjøpe din egen Ferrari i andre etasje!
  • MBK (ved BTS-stasjonen National Stadium, egen gangbro): Her er det en mer markedsfølelse med små butikker og trange ganger. Mobiltelefoner, klær, sko, thaigull og møbler. Husk å prute!
  • Central World: Ligger ved Ratchaprasong-krysset midt i shoppingdistriktet. Dette er Thailands største kjøpesenter (og blant de største i verden).

Uansett når på året du er i Bangkok er det alltid noen form for salg på et eller flere av de største kjøpesentrene rundt Siam Square (Cm2). Her kan du finne merkeklær av alle slag.

Elektronikk

Alt innen data, elektronikk og tilbehør finner du enten i Pantip Plaza eller Fortune Town. Pantip Plaza ligger i Petchburi Road, en lengre spasertur fra kjøpesenteret Central World. Fortune Town er lettere å ta seg til - ta metroen til stasjonen Rama IX, så havner du rett foran kjøpesenteret. 


Tips & Inspirasjon

Finn ditt drømmehotell og opplevelser for reisen til Thailand.

Hvordan vil du bo i Thailand?

I Thailand har vi en rekke herlige hotell for familieturen eller voksenferien. Se listen over alle våre hotell.

Liste over alle våre hotell i Thailand

Opplevelser i Thailand

Vi tilbyr en rekke spennende utflukter på våre reisemål i Thailand. Ta enn titt på hva du kan oppleve med oss. 

Se alle våre utflukter i Thailand

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Maldivene, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise