Restauranter i Bangkok

5 restauranter i Bangkok

Bangkok lokker med et enormt utvalg av restauranter - fra enkle gatekjøkken til gourmetrestauranter i luksusklasse. Her kan du finne mat fra hele verden og spise landets beste thaimat. Vi tipser om 5 restauranter i Bangkok som er verdt et besøk!

Restauranter i toppklasse

3. Mezzaluna er en av Thailands fremste restauranter. Her lages maten av kokker i verdensklasse for en brøkdel av hva det ville ha kostet her hjemme. Her får du dessuten service langt utenom det vanlige og du har en fantastisk utsikt over byelven. Her er kleskode påkrevd og bordreservasjon. 
Adresse: Lebua State Tower, 1055 Silom Road. Gå av på BTS stasjonen Saphan Taksin, eller ta en tuktuk eller taxi.

4. Maya på Hilton Millennium Bangkok er et restaurantbesøk utenom det vanlige. Thailandsk 15-retters meny serveres i tapasstil. Nyt maten, oppvisning av matlagingen og tradisjonell thaidans. Restauranten er stengt på søndager. Kleskode er  "casual smart"
 

Mat i Bangkok Mat i Bangkok

Ekte thaimat

1. P Kitchen er et lite lokalt sted med oppusset fasade og thaimat av toppkvalitet. Her finnes ikke "turisttilpasset" thaimat - maten er krydret akkurat slik den er ment! Tips: bestill Kra Pao Gai (finhakket kylling) med Khai Dao (stekt egg) og ris. 
Adresse: Sukhumvit soi 18, ligger på venstre side, omtrent halvveis nedover gaten når du kommer fra skytrain.

2. Kinnaree Gourmet Thai Restaurant & Bar serverer god mat i herlig atmosfære. Her får du tradisjonell thaimat og sitteplasser både innen- og utendørs. Tips: prøv deres pomelosalat med reker og kylling, Yam Som og deres kylling i curry og jordnøttsaus, Penang Kai! 
Adresse: 43 Sukhumvit Rd, Soi 8. Den nærmeste BTS-stasjonen er Nana. Gå litt mer enn hundre meter inn på soi 8, og der vil du finne restauranten på venstre side.

For vinelskere

5. V9 Wine Bar - er du glad i vin bør du definitivt besøke V9 Wine Bar på hotellet Sofitel ved Silom. Baren ligger i 37. etasje og har fin utsikt over byen. Her finnes et vinbutikkkonsept med gode priser og et stort utvalg av vin fra hele verden. Vinen serveres per glass eller flaske. Du kan også få noe å spise her. Kleskoden her er "casual smart".
Adresse: Hotell Sofitel Bangkok Silom, 188 Silom Road. 
 


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Reiseguider – våre beste reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her