Områder i Bangkok

Områder i Bangkok

Bangkok er en herlig og myldrende storby med områder og bydeler av ulike slag. Den ordentlig storbypulsen finner du i Sukhumvit, mens for de historiske severdighetene og bygningene så er det Riverside som gjelder. Den beste shoppingen sies å være i Siam Square, og det beste området for en god drink og fantastisk utsikt over byen finnes på en av de mange takbarene i Silom. Bli bedre kjent med områder i Bangkok her!

Bestill reise til Bangkok >>

Se flere reisetips til Bangkok

Takbar i Bangkok Takbar i Bangkok

Sukhumvit – storbyfølelse

Sukhumvit har fått sitt navn etter bydelens pulserende hovedgate med samme navn. Her er det et stort utvalg av hoteller, butikker, restauranter og barer. Sukhumvit er moderne - med andre ord er det ikke her du finner tusen år gamle templer. Sukhumvit passer godt for deg som ønsker å bo midt i smørøyet - og herfra er det enkelt å ta seg rundt i Bangkok i form av skytrain, metro og taxibåter. 

Siam Square – shoppingmekka

Dersom du vil bo nærme gode shoppingmuligheter i Bangkok så er det bydelen Siam Square du burde velge. Her ligger nemlig flere kjente kjøpesentre med utallige butikker. Her er det også enkelt å ta seg til de andre bydelene i Bangkok. 

Severdigheter i Riverside

Ønsker du litt mer ro og fred når du er i Bangkok så er området Riverside, ved elven, noe for deg. Her et atmosfæren litt mer avslappet enn i de andre områdene i Bangkok. Riverside er også Bangkoks historiske sentrum, og det er nettopp her du finner flere av byens mest kjente severdigheter. Blant annet ligger Grand Palace, The Chakri Group og Wat Po (Den hvilende Buddhas tempel) her.

Khao San Road Khao San Road

Livlige Chinatown

Er du etter liv og røre kan vi anbefale Chinatown. Her er det et myldrende liv og utallige markeder å besøke. Her finnes det også god og billig mat i de ulike matbodene langs gaten. 

Khao San Road – ryggsekkturistenes favoritt

Det sies at Khao San Road i Bangkok er en av de mest besøkte stedene i Bangkok for backpackers. En av grunnene til det er nok at området er fullt av gateselgere og barer, men Khao San Road ligger også  i den gamle delen av Bangkok hvor det finnes flere kjente severdigheter. Det er riktignok vanskeligere å komme seg hit med offentlig transport sammenliknet med de andre områdene i Bangkok. 

Silom

Bydelen Silom er først og fremst Bangkoks forretningsdistrikt, med høye skyskrapere, luksuriøse hotell og elegante takbarer. I Silom møter du et moderne storbyliv med restauranter og nattklubber.


Tips & Inspirasjon

Finn ditt drømmehotell og opplevelser for reisen til Thailand.

Hvordan vil du bo i Thailand?

I Thailand har vi en rekke herlige hotell for familieturen eller voksenferien. Se listen over alle våre hotell.

Liste over alle våre hotell i Thailand

Opplevelser i Thailand

Vi tilbyr en rekke spennende utflukter på våre reisemål i Thailand. Ta enn titt på hva du kan oppleve med oss. 

Se alle våre utflukter i Thailand

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Maldivene, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise