Sheraton Kosgoda Turtle Beach Resort

Sheraton Kosgoda Turtle Beach Resort ligger i en tropisk hage bare noen skritt fr den fine sandstrand i Kosgoda. Her skal man bare være og nyte havbrisen fra Det indiske hav, vakre solnedganger fra takterrassen, deilige stunder i hotellets spa og velsmakende retter i restauranten ved bassenget. Ikke langt fra hotellet er det et senter som redder havskilpadder.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sheraton Kosgoda Turtle Beach Resort har et bassengområde med et stort basseng og et barnebasseng. Solsenger, parasoller samt basseng- og strandhåndklær inkludert. Poolbar.

S Kitchen serverer internasjonale retter, kryddersterke lokale retter samt fisk- og skalldyrsretter og er åpen fra tidlig morgen til midnatt for frokost, lunsj og middag. À la carte-restauranten Olive Restaurant & Pool Bar er åpen til middag og kjøkkenet tilbereder retter fra middelhavslandene, pizza og grillmat. SHO Lounge er en kafé om dagen og om kvelden forvandles lokalet til en bar. Blu3 Rooftop Lounge & Bar er stedet for en drink i solnedgangen til deilig musikk men du kan også ta noe å spise fra det europeiske kjøkkenet og det srilankiske kjøkkenet.

Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. I hotellets treningsrom kan du trene døgnet rundt. Aerobics og yogatimer. Spa med massasje, dampbadstue og spabehandlinger, alt mot avgift. Spillrom. Kveldsunderholdning.

Wifi inkludert i fellesområdene. Til The Sea Turtle Conservation Projekt er det cirka 300 meter, der de redder og før opp havskilpadder. 12 kilometer til Bentota Beach og 25 kilometer til Hikkaduwa Beach.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

Halvpensjonen er frokost- og middagsbuffé i restauranten S-Kitchen.
Frokost kl. 7.00-10.30.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokost, lunsj og middag i restauranten S Kitchen kl. 7.00-24.00
  • Lunsj og middag i restauranten Olive Restaurant & Bar kl. 11.00-23.00.
  • Afternoon Tea i Olive Restaurant & Bar kl. 16.00-17.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets flere barer kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11. ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.