Radisson Blu Resort Galle

Radisson Blu Resort Galle er et fint hotell som ligger rett utenfor den historiske byen Galle på Sri Lankas sørøstre kyst. Her bor du ved havet i lekre rom og kan velge å legge til måltidspakker - helt etter eget ønske. Slapp av i hotellets spa og i det lekre bassenget som ligger rett ovenfor stranda. For den aktive er det både treningsrom, treningstimer og sandvolleyball på stranda.


Rom/leiligheter

Deluxerom för 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom plus for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Radisson Blu Resort Galle har et lekkert bassengområde som ligger like ovenfor stranda med et basseng og et separat barnebasseng samt en poolbar. Solsenger og parasoller inkludert både i bassengområdet og på stranda. Badehåndklær inkludert.

Hotellet har flere restauranter og barer. I bufférestauranten Fusion serveres frokost, lunsj, snacks og middag. Her finner du en blanding av internasjonale retter og asiatiske favoritter med inspirasjon fra asiatisk street food. À la carte-restauranten ORU serverer smaksrike fisk- og skalldyrretter til middag. Vil du spise helseriktig skal du ta turen til The Bay der det står salater og supper står på menyen og dørene er åpne fra formiddagen til tidlig kveld. Ønsker du noe lettere, tapas eller en drink mens sola sakte går ned, er Bommu Rooftop Bar med vakker utsikt over havet og omgivelsene stedet. En favoritt for barna er et besøk til Sforno Poolside Trattoria der det diskes opp med herlige pastaretter og vedovnsbakt pizza. Laktosefrie og glutenfrie produkter/retter på forespørsel.

Vil du bare koble kan du nyte deilige behandlinger, jacuzzi og dampbadstue mot avgift i spaet. Treningsrom. Hotellet organiserer morgengymnastikk, sirkeltrening, pilates, sandvolleyball, dansetimer og strandsporter. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Kveldsunderholdning.

Wifi inkludert på hele hotellet. Rett utenfor hotelldøren møter du det srilankiske hverdagslivet og spaserer du inn mot Galle finner du små lokale restauranter og butikker, vi anbefaler taxi da veien tidvis er uten fortau.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Fusion kl. 6.30-10.30.
 • Lunsjbuffé i restauranten Fusion kl. 12.30-14.30.
 • Snacks i restauranten Fusion kl. 15.30-17.30.
 • Middagsbuffé i restauranten Fusion kl. 19.00-22.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 11.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.