Occidental Eden Beruwala

Occidental Eden Beruwala ligger like ved en fin, kilometerlang sandstrand ved Det indiske hav. Her venter late dager ved bassenget og herlige morgenturer i vannkanten. Ta med favorittboken og len deg tilbake i solsenga, ta en treningsøkt i treningsrommet eller prøv på en morsom vannsport.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Superiorrom for 1-3 personer. Kampanjerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Like ovenfor stranda ligger Occidental Eden Beruwalas lekre bassengområde med et basseng og et separat barnebasseng. Solsenger og parasoller samt bassenghåndklær er inkludert. Solsenger og parasoller på stranda mot avgift samt strandhåndklær mot avgift.

Hotellet har flere restauranter og barer. I bufférestauranten Garden of Eden diskes det opp til frokost, lunsj og middag med smaker fra ulike asiatiske kjøkken, det srilankiske kjøkkenet samt fra den indiske kjøkkenet. Det er flere à la carte-restauranter, Herbs & Species er en restaurant med internasjonalt kjøkken og serverer middag, Beruwala Malu som er en fiske- og skalldyrrestaurant for middager, Sea Food Market til lunsj og Penthouse Panoramic Deck der du kan få servert en romantisk middag. Pent antrekk, langbukser for menn til middag. I poolbaren serveres drikke på dagtid og i Sports bar kan du ta en drink og nyte sportsarrangement på TV eller lytte til levende musikk. Chameleon Café serverer kaffe med noe attåt og mat, åpent hele døgnet.

Ayurvedic Spa med stort utvalg av spabehandlinger, mot avgift. Treningsrom. Dart, bordtennis, sandvolleyball, squash, biljard, noen mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-11 år med engelsktalende personale. Lekerom. Vannsporter som jetski, bananbåt og vanski mot avgift.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan lånes. Avstanden til Bentota er cirka 3 kilometer og til Beruwala er det cirka 4 kilometer. Mellom hotellet og Bentota går hverdagslivet sin vante gang med restauranter og butikker.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Når du legger til halvpensjon, helpensjon og All Inclusive er følgende inkludert:

 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Garden of Eden kl. 7.00-10.00.
 • Lunsjbuffé eller fra fast meny i restauranten Garden of Eden kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé i restauranten Garden of Eden kl. 19.00-22.00.
 • Snacks i poolbaren eller i Chameleon Café kl. 10.00-12.30 & 15.00-18.00.
 • Snacks i Chameleon Café kl. 23.00-24.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 14.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Bentota

Cinnamon Bentota Beach

Cinnamon Bentota Beach ligger mellom elva og palmene på den vakre sandstranda. Nyt av deilige spabehandlinger, beundre kunsten som finnes her og for familiens yngste er det en barneklubb og på stranda kan du prøve forskjellige vannsporter.