LABRANDA Suites Costa Adeje

LABRANDA Suites Costa Adeje har to deler, en familiedel med litt mer liv og røre, og en voksendel for deg som er over 18 år og vil ta det litt roligere i ferien. Hotellet har flere oppvarmede basseng, restauranter, barer og et stort tilbud av aktiviteter og rett rundt hjørnet ligger både den populære sandstranda Playa Fañabé Beach og mulighet for litt shopping.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Familierom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Familiesuite for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Suiter for 1-3 personer. Juniorsuiter deluxe for 1-3 personer. Hotellet har en aldersgrense på 18 år for å bo i suitene og i juniorsuitene deluxe som ligger i hotellets voksendel.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flotte leiligheter
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

LABRANDA Suites Costa Adeje passer for deg deg og familien som vil tilbringe dagene ved bassengene og delta i aktiviteter, men også for deg som vil ha det litt roligere, slappe av ved bassenget og ta en drink i loungen i en avslappet miljø. Hotellet består av to deler, en familiedel og en voksendel. Aldersgrensen for å bo i voksendelen er 18 år.

I familiedelen er det tre oppvarmede basseng, hvorav et bassengområde med en barnebasseng. I voksendelen er det et oppvarmet basseng med herlige balisenger. Bassengene er oppvarmet til minst 20 grader og temperaturen kan variere gjennom døgnet avhengig av temperaturen utendørs. Ved bassengene er det solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum og avgift.

Frokost, lunsj og middag serveres i bufférestauranten Paladar for deg som bor i familiedelen. Bor du i juniorsuite deluxe eller i suitene i delen for voksne serveres frokost, lunsj og middag i bufférestauranten La Costa. Her er det en stor bar for alle, Bubbles Bar, som er åpen dagtid. Pent antrekk, langbukse for menn, gjelder til middag.

Familiedelen har også Tapas Bar Restaurant, Sunset Pool Bar og The Night Bar.

Voksendelen har også e n à la carte-restaurant, La Cucina di Luigi og der må du reservere bord. Hotellet har også tre barer i voksendelen, hvorav to, Turquoise Pool Bar og The Sail Bar er inkludert i hotellets All Inclusive-program. Den tredje baren, Sunset Champagne Lounge, har aldersgrense 18 år og alt er mot avgift. Bor du i familiedelen og er over 18 år, er du velkommen etter kl. 20 til Loungen. Pent antrekk, langbukse for menn, gjelder til middag.

Labranda Suites Costa Adeje tilbyr massasje og forskjellige skjønnhetsbehandlinger, mot avgift. Hotellets barneklubb Meepo Kids Club, Kids Club og Teens Club er åpen for alle barn og ungdommer mellom 4 og 16 år til daglige aktiviteter, engelsktalende personale. Lekepark med splashpark. På dagtid kan du spille dart, delta i vannpolo, vanngymnastikk, spille bordtennis, fotball og basketball samt trene i hotellets treningsrom (aldersgrense 18 år). Kveldsunderholdning med show og levende musikk. Resepsjon. Gratis wifi på hele hotellet. Romservice mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Parkering mot avgift. Lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokostbuffé, lunsj- eller middagsbuffé).
 • All Inclusive.
 • All Inclusive Ultra.

Legger du til halvpensjon, All Inclusive og All Inclusive Ultra og reiser over jul og nyttår er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

Familiedelen

 • Frokostbuffé i restauranten El Paladar kl. 8.00-10.30.
 • Lunsjbuffé i restauranten El Paladar kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé i restauranten El Paladar kl. 18.30-21.30.
 • Snacks i poolbaren kl. 10.30-17.30.
 • Iskrem i poolbaren kl. 1030-17.30.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 8.00-23.00.

Voksendelen

 • Frokost i restaurant La Costa kl. 6.00-7.00.
 • Frokostbuffé i restaurant La Costa kl. 7.00-10.00.
 • Frokost i restaurant La Costa kl. 10.00-11.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant La Costa kl. 12.30-15.00.
 • Middagsbuffé i restaurant La Costa kl. 18.00-21.30.

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter vanlig All Inclusive samt følgende:

 • Utvalgte internasjonale drinker.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 8.00-00.00.
 • Fylt minibar på rommet ved ankomst. Påfyll mot avgift.
 • Bassenghåndklær.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Playa de las Americas

Adrian Colon Guanahani

Aldersgrense på hotellet: 16 år Adrian Colon Guanahani er et pent hotell med god atmosfære og utmerket beliggenhet nær strandpromenaden i Costa Adeje. Beliggenheten i kombinasjon med den avslappede atmosfæren, gjør hotellet til en skikkelig ferieoase. Her er det to herlige bassengområder, der det ene ligger på taket med flott utsikt.

Bahia Principe Sunlight Costa Adeje

Populære Bahia Principe Sunlight Costa Adeje er et All Inclusive-hotell på Tenerife som passer for hele familien! Herfra er det kort vei til havet og det er hele tre basseng i det fine bassengområdet. Som gjest her kan du benytte fasilitetene på nabohotellet, slik at du har tilgang til enda et bassengområde samt flere restauranter og tennis. Et lite stykke unna venter sandstranda i Playa de las Americas og hotellet tilbyr transport dit hver dag!

Lagos de Fañabé

Der det ligger ved den koselige strandpromenaden i den nordre delen av Costa Adeje er Lagos de Fañabé et godt valg for vinterens ferie. Det fantasifullt utformede bassengområdet har flere basseng som ligger i et meget frodig område. Nede på stranda venter solsenger og parasoller på hotellets beach club.

La Plantación del Sur Vincci

La Plantacion del Sur Vincci er et eksklusivt hotell i rolige omgivelser i Costa Adeje. Her venter oppvarmede basseng, en elegant spaavdeling, treningsrom og en bedre restaurant som serverer alt fra tapas til tradisjonelle kanariske retter. Her kan du hvile ut i flotte omgivelser med høy servicegrad.

Park Club Europé

Park Club Europé er et hotell med sentral beliggenhet i Playa de las Americas. Det trivelige bassengområdet er omgitt av en vakker hage med både høye palmer og eukalyptustrær som gir god skygge. For den aktive er det tennis, aerobics og treningsrom. Barna kan se frem til eventyr i hotellets barneklubb.

Parque de las Americas

Parque de las Americas er et pent leilighetshotell med romslige leiligheter og hyggelig atmosfære med en utmerket beliggenhet sentralt i Playa de las Americas. Fint bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Poolbar. Gå ikke glipp av hotellets restaurant, som er populær av både hotellets gjester som av lokalbefolkningen.

Stella Polaris Oro Blanco

Stella Polaris Oro Blanco er et godt valg for deg som vil bo i leilighet med sentral beliggenhet i Playa de las Americas. På den romslige solterrassen eller ved bassenget kan du slappe av etter en runde på golfbanen som ligger like ved. Når det er på tide å tenke på middagen er det kort vei til alle restaurantene i sentrum med både kanariske spesialiteter og internasjonale retter på menyen.

Villa Cortés

Villa Cortés oppleves som en meksikansk hacienda av det mer luksuriøse slaget. Der det ligger midt i Playa de las Americas med et fint, romslig bassengområde kommer feriefølelsen helt av seg selv. Litt ekstra velvære og behag kan du unne deg i det store, fine spaet som tilbyr en rekke behandlinger.

Parque la Paz

Vil du bo sentralt i Playa de las Americas er Parque la Paz et godt valg. Rett rundt hjørnet ligger det flere butikker, restauranter og barer. Foretrekker du salte bad i havet er det tre fine strender like i nærheten. Blir du på hotellet er det et stort bassengområde, to restauranter og barneklubb for de små.

H10 Conquistador

H10 Conquistador ligger sentralt i Playa de las Americas på Tenerife. Flere av rommene byr på havutsikt og deluxerommene har privat terrasse med panoramautsikt over havet. Her er det et stort bassengområde med ett oppvarmet basseng, flere restauranter og gratis treningsrom. Den fine beliggenheten ved strandpromenaden gjør det enkelt å gå til butikkene og restaurantene i sentrum.

Adrian Jardines De Nivaria

Adrian Jardines De Nivaria har den beste plasseringen ved den herlige strandpromenaden i Costa Adeje. De laguneformede bassengene slynger seg i det frodige bassengområdet og gjør det hele ekstra lekkert. Flere restauranter, en puttingbane, lekeplass, herlige massasjebehandlinger – kort sagt, her finner du det meste for en avslappende ferie.

Paraiso del Sol

Er du ute etter et hotell med god beliggenhet i Playa de las Americas, med gangavstand til den fine Troya-stranda samt nærhet til butikker og barer – da er Paraíso del Sol midt i blinken for deg. Bassengområde med oppvarmet basseng og i leiligheten finner du alt du trenger for å ordne det meste av maten selv i ferien. Du kan også bestille halvpensjon mot tillegg for mest mulig avslapping i ferien.

Servatur Caribe

Servatur Caribe ligger i hjertet av Playa de las Americas og har et fint bassengområde med vakker havutsikt. Vil du ha enda bedre utsikt kan du ta turen opp på solterrassen på taket. Fra hotellet kan du gå både til stranda og til Siam shoppinggalleri.

Gala

Gala har utmerket beliggenhet sentralt i Playa de las Americas, og passer for hele familien med et stort bassengområde og eget barnebasseng. Sandstranda ligger bare en kort spasertur fra hotellet. For litt ferieluksus er det spa på hotellet som tilbyr massasje og et treningsrom for de voksne. Legg til All Inclusive så blir det ekstra komfortabelt og avslappende.

Isabel

Isabel i Playa de las Americas ligger i en hyggelig hage og er bygd opp med flere mindre bygninger med leiligheter i typisk kanarisk stil. For alle badeengler er det et fint bassengområde med barnebasseng, og vil du ha en litt roligere og voksen atmosfære er det et bassengområde for det også!

Sol Sun Beach

Sol Sun Beach på Tenerife passer så vel den som reiser alene som familien. På hotellet er det et stort bassengområde og stranda og strandpromenaden ligger rett nedenfor. Her har du en perfekt beliggenhet for å gå til stedets mange butikker, restauranter og barer i Fañabé, rett nord for Playa de las Américas.

Flamingo Beach Mate

Flamingo Beach Mate er et perfekt hotell for deg om liker å ligge ved et flott basseng, slappe av med en yogatime eller leie en bil for å utforske alt det fine Tenerife har å tilby. Pakk en god piknikkurv og gå til noen av de fine strendene i nærheten.

Royal River Luxury Hotel

Aldersgrense på hotellet: 14 år Royal River Luxury Hotel er et luksuriøst og moderne hotell på Tenerife, like nord for Playa del las Americas og nord for La Caleta. Her venter et komfortabelt opphold utover det vanlige! Hotellet forbeholdt voksne gjester og samtlige rom har direkte tilgang til delt eller eget basseng.

Gran Oasis Resort

Gran Oasis Resort er et komfortabelt leilighetshotell på det sørlige Tenerife med tre oppvarmede basseng. Hotellet passer for familier, store familier med opp til seks personer og par som vil slappe av og oppleve den vakre øya Tenerife. Legg til frokost, halvpensjon eller All Inclusive for ekstra komfort eller innta måltidene på noen av de mange restaurantene som du finner i Los Cristianos eller Playa de las Americas.

Los Olivos Beach Resort

Familievennlige Los Olivos Beach Resort ligger flott til ved strandpromenaden i Costa Adeje. Fint bassengområde og en egen del på stranda. Velger du rom med All Inclusive inntas måltidene på nabohotellet Lagos de Fañabe, der det også er flere basseng og andre fasiliteter som hotellene deler.

Royal Garden Villas

Royal Garden Villas er et fantastisk anlegg med store villaer som ligger spredt utover i den frodige og fantasifulle hagen. Hver villa er vakkert innredet og har en stor uteplass med eget basseng og behagelige loungemøbler. Her kan du se fram til å spise godt i restauranten, spille golf på banen like ved for så å avslutte med en luksuriøs behandling i hotellets spa.

Piramides Resort

På Piramides Resort kan du koble av ved ett av de to bassengområdene eller ta turen ned til stranda. Om kvelden er det underholdning i poolbaren. For en ekstra avslappende ferie kan du legge til halvpensjon eller All Inclusive.

Gara Suites Golf & Spa

Gara Suites Golf & Spa i Playa de Las Americas på Tenerife er golferens drøm. Hotellet ligger bare et par hundre meter fra klubbhuset på Las Americas GC, en 18-hulls par 72 bane. Du bor i romslige suiter og kan veksle mellom golfspilling og herlig avslapping i bassengområdet eller i hotellets spa. Du har mulighet til å legge til alle , eller bare noen måltider på hotellet.

Green Garden Resort – vinter

Vinteren 2023/24 vil populære Green Garden Resort på Tenerife bli oppgradert til et drømmehotell for familien. Hotellet blir et Apollo Mondo Family-hotell og det perfekte ferievalget for deg som ser etter et godt familiehotell av god standard. Som på alle Apollo Mondo Family-hotell kan du se frem til barneklubben Club Polly & Mino, Apollos svømmeskole, Mondo Café og ulike former av gruppetrening flere dager i uka.

Green Garden Resort – sommer

Green Garden Resort passer både for barnefamilien og golfentusiasten. Hotellet er nabo med golfbanen og det er bare 10 minutter til badelandet Siam Park. Green Garden er et populært hotell med mange tilbakevendende gjester.

Coral Compostela Beach Golf

Coral Compostela Beach Golf ligger ved golfbanen i Playa de las Americas. Du bor i romslige og moderne leiligheter og på hotellet er det et koselig bassengområde med basseng og separat barnebasseng. Det er gangavstand til stranda og på veien dit passerer du det lokale sentrumet. Vil du ha en skikkelig komfortabel ferie kan du velge å legge til frokost, halvpensjon eller All Inclusive.